Unboxing #EPIC pakketje!

Mocht je meerdere blogs lezen dan heb je er ongetwijfeld al heel veel over gehoord. Het EPIC post oftewel Echte Post Is Cool pakket. Eens in de zoveel tijd kan je meedoen aan dit leuke project dat opgezet is door Inge en Northflix. 

Dit keer deed ik ook mee en zondag ochtend had ik eindelijk tijd om mijn pakketje open te maken. Hierbij mijn review!

IMG_20160602_184238

Wat is het #EPIC project?

Het EPIC project is in het leven geroepen om weer lekker ouderwets echte post naar elkaar te sturen. Want zeg nou eerlijk het is toch zo leuk om af en toe een kaartje of zelfs een pakketje bij de post te ontvangen? Dat dachten deze meiden ook.

Het werkt heel simpel. Je meld je aan via een van de meiden. Daarna ontvang je een mail en mag je, net zoals met Sinterklaas lootjes, opschrijven wat je graag wel en niet zou willen hebben en niet zou willen hebben.

Voor maximaal €7,50 exclusief verzendkosten koop je vervolgens voor je swapmaatje een aantal cadeautjes. En voor de gestelde datum stuur je deze op. Na de afgesproken datum pak je het pakketje uit en deel je jouw foto op Social Media met de #EPIC of #echtepostiscool.

Mocht je mee willen doen met dit project, hou dan zeker de blogs van bovenstaande dames in de gaten. Eens in de zoveel tijd doen ze een oproepje en kan je jezelf inschrijven.

Oke, tot zover het project!

Wat heb ik ontvangen?

Het leuke aan swappen is dat je nieuwe blogs ontdekt. Zo kreeg ik een pakketje van Corine die blogt op Theenjoymentoflife. Corine gaf aan in het kaartje dat ze het heel lastig vond om iets voor mij te kopen. Zal het haar gelukt zijn?

#epic-echtepostiscool-postproject-swappen-vintageandbeauty.com

Het pakketje wat ik kreeg was enorm schattig ingepakt. Gelijk voelde ik me wat schuldige over mijn pakketje want ik had zoveel pijn de afgelopen week toen ik alles klaar aan het maken was, dat mijn handen enorm aan het trillen waren. Dat in combinatie met mijn talent voor inpakken (dat gen ontbreekt bij mij) maakte het er niet beter op. Ik besloot een leuke doos te kopen en het pakketje op de bus te doen want het moest dezelfde week op de bus. Klik hier om te zien wat ik Madeleine heb gegeven!

#epic-echtepostiscool-postproject-swappen-vintageandbeauty.com

Laten we verder spieken. De zakjes die om de cadeautjes heen zaten hadden een papieren uiterlijk. Iets wat ik zelf altijd heel tof vind. Ik heb ze dan ook bewaard om zelf mijn visitekaartjes in te bewaren. Ja, ik bewaar soms het papier haha. Doe jij dat ook?

#epic-echtepostiscool-postproject-swappen-vintageandbeauty.com

kralenketting-handgemaakteketting-vintageandbeauty.com

Als eerste pakte ik er deze twee kettingen uit. Het lijkt alsof een van de 2 handgemaakt is. Ik vind het erg stoer dat Corine voor mij opzoek is gegaan naar sieraden want oh, dat is zo lastig! Helaas is dit ook niet helemaal mijn stijl maar ik ga zeker een vriendin er blij mee maken.

#epic-echtepostiscool-postproject-swappen-vintageandbeauty.com

Vervolgens ontdekte ik een reep chocolade met een super lief retro pakketje. Zondag komt mijn vriendin E. langs en ik weet dat de reep dan binnen een paar minuten in haar tas verdwijnt haha. Met mijn lactose intolerantie kan ik zelf geen chocolade eten. Ik lus het niet eens. Mijn vriendinnen kunnen dus lekker meegenieten met mijn pakketje! Gezien ik toch van plan was om dingetjes te delen komt dat mooi uit.

konijnenbeeld-konijn-#epic-echtepostiscool-postproject-swappen-vintageandbeauty.com

In de verte zie ik iets met een wel heel bekende vorm. Een konijn! Oh, wat vind ik dit leuk zeg! Ik ben – net zoals Corine- gek op konijnen en vind dit soort beeldjes zo leuk. Love it! Inmiddels staat deze leukerd al op tafel te pronken.

#epic-echtepostiscool-postproject-swappen-vintageandbeauty.com

Tussen de pakketjes door ontdek ik 2 notitieboekjes. Zeer welkom en zo schattig hoe ze vorm gegeven zijn! Ik hou echt van deze zachte kleuren en dan nog die met konijnen… super schattig en nét niet te kitsch. Heel tof!

Vervolgens vond ik een klein sjaaltje en heel veel zakjes met Pickwick thee. Altijd handig want ik drink dagelijks echt liters thee.

Dankjewel Corine voor het super lieve pakketje! Ik weet dat het lastig voor je was om wat te zoeken maar ik kan zien dat je echt je best hebt gedaan. De volgende keer doe ik zeker weer mee!

Heb jij ook meegedaan met #epic post en wat was jouw favoriete item?

Meer lezen?

Follow

17 Reacties

 1. H* juni 8, 2016 / 07:10

  Wat leuk, ik wilde graag al eens aan zoiets meedoen! Ga deze bloggers gauw volgen voor een volgende ronde. Ik stuur atijd graag kaartjes, maar pakketjes zijn natuurlijk helemaal leuk om in- en uit te pakken. Ohja, bij mij doen de linkjes het niet, heb ze gelukkig via de # op kunnen snorren.
  H* schreef…Likeur & inmaken (+cointreau recept!)My Profile

 2. Inge juni 8, 2016 / 07:50

  Wat ontzettend leuk dat je hebt meegedaan. Jammer dat je niet met alles even ‘blij’ bent, maar het is natuurlijk ook erg lastig om voor een onbekend iemand iets te kopen. Gelukkig komen ze alsnog op een goed adres terecht! Hopelijk doe je bij een eventuele volgende editie weer mee! Oh en mijn naam is trouwens Inge, niet Eline. Ik heb geen idee wie Eline is 🙂
  Inge schreef…Ik leef nog hoor!My Profile

  • Kim juni 8, 2016 / 08:15

   Oh my! Heb dit echt te vroeg getypt! Dacht echt dat ik alles goed had geschreven haha.
   Ben overigens er wel blij mee hoor alleen ga er zelf niks mee doen. Dat is niet erg want ik weet hoe lastig het is om iets voor iemand te kopen want men wat blijft het spannend :).

   Maar denk dat jij dat ook bedoeld. Het is soms zo lastig om dingen over te brengen via tekst.
   Kim schreef…Unboxing #EPIC pakketje!My Profile

 3. kristina juni 8, 2016 / 08:13

  Wat een leuk idee! het is ook heel moeilijk om cadeautjes te kopen, laat staan voor mensen die je niet echt kent. En super grappig, mensen denken ook altijd dat ze me blij kunnen maken met chocola, maar voor mensen met lactose intolerantie is het echt een hel, haha! En pure chocola lust ik niet 🙁
  kristina schreef…REVIEW | Sleek Highlighting PaletteMy Profile

  • Corine juni 9, 2016 / 15:16

   Ik ben in ieder geval blij dat er wel iets tussen zit wat je leuk vindt en waar je ook iets mee kan;-). Wat betreft de sieraden vond ik toch wel lastig, het was ook best wel gokken omdat best wel smaakafhankelijk is. Als je er iemand anders blij mee kan maken, dan is dat ook tof natuurlijk!
   En sorry voor de chocolade! Wederom gokwerk. Blijkt dus niet mijn sterkste kant te zijn. ?

 4. wendy vrieling juni 8, 2016 / 09:19

  wat een leuk pakketje heb je gekregen. Jammer dat niet alles bij je past maar ach, is leuk voor je vriendin. Het konijnenbeeldje en notitieboekje vind ik echt super schattig
  wendy vrieling schreef…WinactieMy Profile

 5. wendy vrieling juni 8, 2016 / 09:19

  wat een leuk pakketje heb je gekregen. Jammer dat niet alles bij je past maar ach, is leuk voor je vriendin. Het konijnenbeeldje en notitieboekje vind ik echt super schattig
  wendy vrieling schreef…WinactieMy Profile

 6. Romy juni 8, 2016 / 12:54

  Ah wat superleuk dit! Ik heb al verschillende artikels hierover gelezen en ik word elke keer weer enthousiaster! Ik ben in love met het notitieboekje, zo liefig! Jammer dat de kettingen niet bij jou passen, maar ze komen wel op een mooie plek; bij je vriendin! 🙂 Toch nog maar even nadenken of ik niet eens mee ga doen..
  Romy schreef…Bloggersmeeting bij winkel Elle Aime!My Profile

 7. Els juni 9, 2016 / 18:52

  Dat notitieboekje met goude konijntjes te schattig! Jammer dat de sieraden niet je smaak zijn, gelukkig kun je er iemand blij mee maken :-).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *