Vintage shoppen in Enschede

De zoektocht naar de leukst vintage shops gaat verder. Op naar Overijssel. Ik ben erg benieuwd naar de winkels hier. Zal ik wat leuks vinden? Na een tip bezocht ik de winkel Luxe Kringloop Centrum en echt hier was genoeg te zien! Van kleine kopjes tot oude noren. Er is genoeg te zien. Kijk verder voor mijn foto reportage.

vintage shopping tip luxe kringloop 4

vintage shopping tip luxe kringloop 3

Ik bezocht de winkel op een doordeweekse dag. In alle rust mocht ik van de eigenaresse rondkijken. Als je binnenstapt valt gelijk op hoe bomvol de winkel is. Echt elk mogelijke ruimte is benut. Een uit de hand gelopen hobby is de winkel eigenlijk, hoor ik later.

vintage shopping tip luxe kringloop 2

Achter in de winkel verscholen hangt een kleding rek bomvol oude kledingstukken. Ik spot een mooie jurk die helaas net te groot is. Echt back tot the eighties, dat gevoel krijg ik erbij. Als ik verder kijk zie ik de geweldige poedelprijs. Echt hilarisch vind ik dit soort dingen.

vintage shopping tip luxe kringloop enschede 1

Na een half uur struinen ging ik weer naar huis. Wie opzoek is naar een winkel met curiosa en een vleugje vintage; ga dan zeker hier heen. Neem wel de tijd want echt je weet niet waar je moet beginnen. Ik ben eerlijk gezegd blij dat ik niet op een warme dag heen ga want ik denk dat ik er dan wat zenuwachtig van wordt. Desondanks ben ik blij dat ik deze winkel gespot heb!

Luxe Kringloop Centrum ligt aan de Kuipersdijk 165 in Eschede.

Ken jij deze winkel al?

4 Reacties

 1. Michaela augustus 27, 2014 / 10:08

  Rondkijken in vintage winkels is altijd leuk, je komt de gekste dingen tegen!

 2. Idwerd augustus 27, 2014 / 19:33

  Leuk! ik studeer sinds dit jaar in Enschede dus hier ga ik zeker eens kijken!

  • vintageandbeauty augustus 28, 2014 / 05:32

   Ben benieuwd wat je mee naar huis gaat nemen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *