Streetstyle: vindt inspiratie in Groningen!

Het is weer tijd voor een van de populairste artikelen: let me give you some streetstyle! Niks leukers dan mensen kijken! Ook zo benieuwd wat de streetstyle in Groningen is en welke mensen opvallen door hun eigen stijl die zowel trendy als uniek is? Bekijk dan zeker het artikel van vandaag. Samen met de meiden van Poedel & Poedel ging ik in Groningen de Grote Markt op en fotografeerde ik de meest uitgesproken stijlen.

streetstyle groningen 1.1

Als eerste kwamen ze Kubra tegen. Kubra is 20 jaar en komt uit Hoogezand. Wat ons opviel aan haar outfit was haar prachtige jas van het merk Tangs. De rest van haar outfit komt van Vila (blouse), Zara (broek) en H&M (schoenen).

streetstyle groningen 1.2

Stephen viel op door zijn unieke stijl. Leuk als een man zich goed kleed! Zijn jas is van het merk DNA, broek is van Reign en schoenen van Nike 2.0. Stephen komt uit Groningen en is 42 (!) jaar.

streetstyle groningen 1.3

De dame aan de zijde van Stephen doet niet aan hem onder. Meet Petra. Een prachtige dame met een stoere uitstraling uit Groningen. Petra is 37 jaar en zeg nou zelf; haar uitstraling is gewoon top! Je kan zien dat deze stijl bij haar persoonlijkheid past. Petra haar kleding komt van de Zara en haar schoenen kocht ze bij Invito.

streetstyle groningen 1.4

Tot slot maakten we kennis met Orlagh. Een jonge Ierse dame met een stijl die erg vintage oogt. Orlagh verbaasde ons want haar outfit komt grotendeels bij de Primark weg. Wie had dat nou gedacht? De hoed is van Forever 21.

Vorige streetstyle artikelen:

6 Reacties

 1. Manon augustus 28, 2014 / 07:57

  oh wat is die gele jas van dat meisje mooi <3

 2. Iris augustus 28, 2014 / 13:06

  Wat een leuke rubriek!

 3. (Red) Sonja augustus 28, 2014 / 19:03

  Heel leuk artikel Kim! Vind de eerste en laatste outfit vooral leuk!

 4. Sytse Monsma augustus 30, 2014 / 18:06

  Oh wat leuk! Ik hou wel van een beetje street/vintage. Al moet ik zeggen dat de meeste vintage printjes inmiddels weer helemaal hip zijn.. Dare to be different.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *