Vintage shoppen op de Vismarkt

Afgelopen zondag was het weer tijd voor een grote rommelmarkt op de Vismarkt in Groningen. Voor wie de Vismarkt niet kent: Het grote plein die grenst aan de Grote Markt. Er stonden meerdere kramen met curiosa en vintage maar er waren ook een aantal meiden die kleding verkochten. Meer weten? Kijk dan snel verder voor mijn foto verslag.

vintage shoppen op de vismarkt 1

vintage shoppen op de vismarkt 2

Ondanks de enorme warmte (29 graden) stonden er nog aardig wat kramen. Er werd dit keer veel kleding verkocht. Wat wil je in zo’n studentenstad!

vintage shoppen op de vismarkt 3

Deze man verkocht aardig veel leuke retro dingen voor in huis. Denk aan mooie koffers en Brabantia blikken. Ik heb zelf ook een theeset van Brabantia en echt het is super kwaliteit.

vintage shoppen op de vismarkt p en p

Ook de dames van Poedel & Poedel kwam ik tegen. Super leuke meiden die oude spullen nieuw leven inblazen. Denk aan Levi shorts die naar jouw smaak gecustomized worden. Niet verkeerd al zeg ik het zelf. Binnenkort meer over Poedel & Poedel op Vintage & Beauty!

Ik ging naar een uur rondstruinen naar huis met een heel gaaf donkerblauw nep leren jasje die ik kocht voor 3 euro en een mooie vest van Steps die ik kocht voor 5 euro. Ik heb me goed vermaakt maar de hitte zorgde er helaas wel voor dat het amper vol te houden was om uitgebreid tussen al het leuks te gaan kijken.

Ga jij ook wel eens naar een rommelmarkt?

6 Reacties

 1. Natiza juli 23, 2014 / 07:31

  Klikt leuk! Zelf ga ik af en toe naar een rommelmarkt eigenlijk gewoon omdat ik dan te lui voor ben oeps haha

 2. Suze Donderwinkel juli 23, 2014 / 07:59

  Wat leuk! Ik kende het nog niet 🙂 Zeker een aanrader om naar toe te gaan als ik in Groningen ben.

 3. linda juli 23, 2014 / 14:28

  wat leuk!
  helaas is groningen niet bepaald om de hoek (brabander)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *