Vlog Local Goods Weekend Market | Fair & Green editie

Hoi allemaal! Precies een week geleden reed ik tijdens mijn relax weekend in Hilversum naar Amsterdam- West. Eenmaal aangekomen bij De Hallen begon er een bijzonder avontuur. Van mijn auto die uitviel en aangeduwd moest worden tot aan het ontmoeten van een aantal onwijs leuke merken. 

Ik heb er enorm van genoten! Helaas was de terugweg een drama en eindigde ik midden op de A10 met een gebroken dynamo. Hé, pech kan je soms hebben maar de dag zelf was het verder meer dan waard. Hieronder mijn vlog, ik begin vloggen echt steeds leuker te vinden.

De Local Goods Weekend Market is in ieder geval echt een aanrader. Ik kan niet wachten totdat er weer een Fair & Green editie is.

Wat vinden jullie van mijn video en zouden jullie  nog graag een shoplog willen zien? Let me know.

Fijne zondag lieverds!

2 Reacties

  1. Emy april 5, 2016 / 20:32

    Mooie sfeerimpressie! Heb allemaal leuke dingetjes gezien. Nu moet ik zeker een keertje heen ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *