Fair Fashion lente look

Goedemorgen allemaal. Heerlijk aan het genieten van het steeds warmer wordend weer? Ik kan mijn geluk niet op! Afgelopen week had ik wederom aardig wat afspraken in de stad en ik besloot om mijn Miss Green jurk uit de kast te trekken. Welkom bij de eerste lente look. 

outfitlentelook-fashionbloggergroningen-fairfashionblogger-missgreen-fairwmn.com

 

De foto’s zijn dit keer gemaakt door mijn stagiaire Anouk. Anouk wil graag leren hoe ze mensen kan fotograferen. Komt dat even goed uit dat ik altijd wel wat extra hulp kan gebruiken!

outfitlentelook-missgreenjurk-jurkvanbiokatoen-fairwmn.com-vintageandbeauty.com

De jurk op de foto is van het merk Miss Green en is gemaakt van biokatoen. Ik ben zelf een groot liefhebber van dit merk en draag deze jurk regelmatig. Zo zie je deze zondag ook terug in mijn video over de Hansa Green Tour. Ik ben heel benieuwd wat jullie overigens van die video gaan vinden want het is totaal iets anders. Stay tuned zal ik zeggen.

Inmiddels heb ik het YouTube virus helemaal te pakken. Zo ga ik vandaag namelijk proberen om een lente lookbook op te gaan nemen met zowel een flinke dosis vintage als Fair Fashion. Even iets heel anders dan wat je meestal ziet maar daar hou ik juist wel van. Zo volg ik zelf al een aantal Duitse en Amerikaanse YouTubers die prachtige video’s met nog mooiere vintage items maken.

Ik word er helemaal blij van. Ben jij ook actief op YouTube? Mocht je willen spieken. Je vindt mij hier.

3 Reacties

  1. geertruurzaam april 7, 2016 / 07:03

    Oh, die jurk blijf ik toch zo prachtig vinden! Geniet van de lentezon, al is het hier in het warme zuiden stiekem nog best koud.
    geertruurzaam schreef…BabyvoorbereidingenMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *