Weekoverzicht: Mijn week als ondernemer #5

Van een dagje Ridderkerk tot aan werken op de bank. Als ondernemer ben je vaak overal en nergens en vliegen de weken voorbij. In mijn weekoverzicht deel ik een kijkje achter de schermen bij mijn bedrijf. Benieuwd wat ik deed? Kijk snel verder!

laptop-acerlaptop-werkenvanuitbed-ondernemen-vintageandbeauty.com

De week begon vol afspraken. In de ochtend fietste ik naar mijn favoriete netwerkplekje in Groningen waar ik vervolgens een aantal afspraken had. Tussendoor ging ik lekker aan het werk achter mijn laptopje bij Wadapartja en tot slot had ik een afspraak omtrent de design van mijn nieuwe website. Een lekker druk dagje!

Verder zat de week vol met afspraken, een werkoverleg en was ik bezig met een project voor een klant. Oftewel; veel uurtjes achter de laptop. Tussendoor kwamen er monteurs langs om wat dingen te repareren zoals mijn ketel én genoot ik van afspraken met vriendinnen.

goudenkraan-quooker-perslunch-persevent-ridderkerk-vintageandbeauty.com-misspublicit

Donderdag ging ik met mijn auto naar Ridderkerk. Ik had daar namelijk een perslunch van niemand minder dan Quooker. Vanaf Groningen een best stukje rijden maar oh wat ben ik blij dat ik gegaan ben! Het was zo interessant om het verhaal achter het bedrijf van de 2 eigenaren te horen. Zoveel vakmanschap en passie, heerlijk om te zien! Na een heerlijke lunch en introductie kregen we een rondleiding door het gebouw en leuke nieuwtjes te horen.

Ik ging naar huis met een goodiebag vol leuke items. Heel erg bedankt dat ik hierbij mocht zijn. Ik vond het top!


En van het weekend heb ik genoten! Zaterdag besloot ik spontaan om te gaan vloggen. Ik ging op de fiets (yay!) naar de Mamamini en maakte een vlog die gisteren gelijk online kwam. Het was de allereerste keer dat ik echt alles alleen deed en dat vond ik best spannend. Wat vond jij ervan?

Zaterdag avond heb ik heerlijk met een wijntje en boek zitten te relaxen op de bank. Zondag kwam mijn vriendin E. langs en hebben we gezellig gewinkeld en vooral heel veel gekletst. Ik ben weer helemaal bijgekomen. Heerlijk is dat!

Hoe was jouw week?

 

11 Reacties

 1. Frederique juni 14, 2016 / 10:17

  Had stiekem al wel eens op je blog gekeken, maar nooit echt naar meerdere artikelen. Zo leuk om eens te doen. Ik vind je bewust leven tag (categorie) ook echt heel leuk. 🙂
  Fijne dag vandaag!
  xx Frederique

 2. Esther juni 14, 2016 / 14:00

  Super tof dat je naar Qooker mocht!

  trouwens, ik woon toevallig ook in Groningen en mogelijk over een tijdje opzoek naar een werkplek, waar/via wat heb jij een kantoor?

 3. Anna juni 15, 2016 / 08:04

  Wat een lekkere week! Heerlijk om met zoveel verschillende dingen bezig te zijn; dan weer thuis, dan weer ergens anders. En tof, dat je naar Quooker ging! De vlog ga ik nog eens even snel bekijken :).
  Anna schreef…Thuisbeeld | Mylène Cybele SopacuaMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *