Vlog kringloop winkelen en mijn nieuwe huisje!

Goedemorgen lieve mensen! Het is zondag en dat betekent dat er weer een nieuwe video online komt op mijn kanaal. Filmen begin ik enorm leuk te vinden en ook deze week besloot ik spontaan om een video op te nemen.

Het filmen zelf is nog wat wennen maar toch wil ik heel graag mijn enthousiasme met jullie delen! Dit keer zie je een glimp van mijn nieuwe huisje en gaan we op de fiets naar kringloop Mamamini in Groningen. Benieuwd of ik heb kunnen vinden wat ik zocht? Bekijk dan zeker mijn video.

Ik zou het erg leuk vinden als je jezelf abonneert op mijn kanaal. Het kan via deze link.

Lees ook:

Follow

Fijne zondag!

 

5 Reacties

  1. H* juni 13, 2016 / 18:15

    Bij de kringloop loop ik ook constant tegen precies het verkeerde aan: ik kom voor een jurkje en kom thuis met een stoel. Het hoort er een beetje bij, want je hebt het er nou eenmaal niet voor het uitkiezen. Ik ga net als jij ook wel altijd voor de echte koopjes, zodat het niet erg is als ik een misser na een poosje weer terugbreng. Een soort spullenbieb bijna, best ideaal eigenlijk voor een schatzoeker en verandermiep als ik.
    H* schreef…Waarom ik geen vegetariër benMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *