Shoppen : Zo ga je van minimalisme naar materialisme in 5 minuten.

Oké, ik was eigenlijk opzoek naar slacks maar de hysterisch – grijpende – sale- menigte dacht er anders over. Wat zijn wij vrouwen toch ook hebberig als het om de uitverkoop gaat. Ik werd aan de kant geduwd, vals aangekeken en dat voor een blouse van €5,-! Ik kan er met mijn hoofd niet bij.

Maar goed, genoeg over de menigte. Ik had een missie. Het vinden van de perfecte slacks voor in de zomer. Dit pantalon model valt tot net boven de enkel en zit verbazingwekkend lekker. Perfect als je van zowel een 50’s als een minimalistische look houdt. Je kan er alle kanten mee op. Helaas is mijn fysieke maat iets groter dan mijn mentale maat geworden en paste ik tot mijn schrik niet meer de maat die ik liefhad. OMG. Na 5 winkels gaf ik het op en ben ik opzoek naar mooie zwarte open schoenen gegaan. Ik vond ze niet in Groningen maar 5 min. vanaf mijn huis bij de lokale Bristol! Serieus; die winkel heeft echt geweldige aanbiedingen lopen. Oké, mijn schoenen waren -uiteraard- een van de enige die niet in de sale waren maar voor die €24,99 mochten ze meer naar huis. Ik ben er onwijs blij mee. Zo blij dat ik – zo impulsief dat ik kan zijn- meteen nog een paar mee griste uit de sale.

Zo ga je van minialisme naar materialisme in 5 minuten.

Weg principes. Weg lege kast. Hallo materie.

Morgen gaan ze weer terug. Ik word namelijk al zenuwachtig als ik zie hoeveel schoenen ik nog in de kast heb staan. Of er moeten wat oude paren weg die echt te versleten zijn. Ergens moet je een lijn trekken toch?

bristol schoenen - bristol trends -kim Buining fotografie

Genoeg principekwesties. Wat vindt jij van mijn schoenen?

17 Reacties

 1. Manon juni 26, 2015 / 07:53

  Ik ben altijd hebberig bij alles haha, oeps! Je schoenen zijn leuk!

 2. Northflix juni 26, 2015 / 09:03

  Leuk! Die lopen vast heerlijk!
  Ik houd niet van dat geduw en getrek tijdens de sale, dus meestal mijd ik het.

  • Kim juni 27, 2015 / 05:42

   Kan ik me voorstellen. Misschien dan maar online shoppen?

 3. Keybykim juni 26, 2015 / 09:07

  De sale maakt mij ook zo hebberig, ik ga morgen even naar de Zara sale kijken pffff ik hou me hart al vast. Leuke schoenen!

 4. Anne-Sterre juni 26, 2015 / 20:42

  Ik ben al in meerdere winkels met sale binnen geweest, maar het was het allemaal net niet, scheelt in elk geval weer in de portemonnee en in de kast natuurlijk.

  • Kim juni 27, 2015 / 05:41

   Zeker weten! Ergens dus ook super handig.

 5. Anniek juni 27, 2015 / 05:44

  Ik vind ze geweldig mooi Kim! Inderdaad lekker simpel, een mooi strak model. En tsja, dat minimalisme… Lastig puntje. Want ze zijn zo leuk! 😮 Liefs!

 6. Karen juni 27, 2015 / 10:23

  Her-ken-baar. Al vind ik mezelf verder ook niet echt minimalistisch 😉

 7. Cynthiiaa juni 27, 2015 / 19:30

  Ze lopen lekker, zien er fantastisch uit en ik snap best dat je ze hebt meegenomen! Waarom niet? Een keertje mag wel hoor dame! 🙂 Die sales.. ik houd er ook totaal niet van, mensen zijn onaardig, duwen inderdaad, trekken nog net niet aan je haren, maar moeten en zouden dat shirtje te pakken krijgen. Het doet mij altijd denken aan de Primark, want als je daar komt in de middaguren is het ook net een slachtpartij.

 8. debby juni 28, 2015 / 07:59

  Hahah ik shop eigenlijk bijna niet meer en mijdt dan ook de stad en de wondere wereld van Sales. Ik heb genoeg kleding… -Wat goed van mij zeg- Maar je schoenen zijn fantastisch. Ik had ze ook gekocht

 9. Irma juni 28, 2015 / 19:45

  Ik moet de sale echt vermijden, want het is zó slecht voor mijn portemonnee haha. Maar gave schoenen hé! Ben benieuwd hoe je ze gaat combineren. 🙂

  • Kim juni 28, 2015 / 20:51

   Haha ah lastig! En bedankt. Ik draag ze morgen in een nieuwe outfit. Stay tuned 🙂

 10. Xandra juli 15, 2015 / 08:37

  Zeg, deze heb je toch niet echt terug gebracht he? Zo leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *