De leukste evenementen in februari 2015

Nieuwe maand, nieuwe kansen. Elke maand deel ik de leukste festivals en evenementen met jullie. In februari 2015 gaan er onwijs veel leuke evenementen plaatsvinden. Dit keer een kleiner overzicht dan in januari maar nog steeds is er genoeg te doen!

Denk aan leuke festivals, veel muziek, cultuur maar ook weer fijne vintage per kilo sales. Voor wie dit nog niet kent; tijdens deze sales shop je per kg. Je gooit dus een stapel kleding op een weegschaal en het gewicht verteld hoeveel je moet betalen. Perfect voor wie een klein budget heeft. Let op: lang niet alle vintage per kg sales verkopen 100% vintage. Wil je meer weten over vintage? Lees je dan vooraf even in. Ik vertel in dit artikel waar je op moet letten.

Ik koos de leukste en opvallendste evenementen voor jullie uit. Organiseer jij een leuk event die de vermelding waard is of heb je nog tips? Mail ze dan gerust naar info@vintageandbeauty.com

Evenementen agenda februari 2015:

 • 5 en 6 februari: Preipop Groningen. Een festival dat ruimte biedt aan nieuw talent en bekend staat om haar brede programmering. Van rockbands tot relaxte jazz. Entree is gratis!
 • 7 februari: The Battle Of The Bands. In Noord- Holland vindt deze editie plaatst waar leuke bands tegen elkaar gaan strijden.
 • 7 februari: Rumor festival Utrecht. De plek waar jazz, pop en gecomponeerde muziek samenkomt.
 • 7 en 8 februari: Vintage per kg Eindhoven. Georganiseerd door The Vintage Rebel. Benieuwd naar dit event? Check hier mijn reviews.
 • 13 t/m 15 februari: Pop- Artz festival Amsterdam. Kort gezegd het poppentheaterfestival.
 • 14 februari: Cros-Linx festival Groningen. Cross-Linx is een rondreizend indie- classical festival.
 • 14 t/m 17 februari: Carnaval /Breda Jazzfestival. Het is weer tijd voor Carnaval. Zin in wat anders? Bezoek dan het Jazzfestival in Breda!
 • 19 februari: Stukafest Groningen. De naam zegt het al: op 19 febrair worden huiskamers van studentenhuizen omgezet in ware theaters. Een uniek en vooral heel gezellig festival.
 • 22 februari: Rosa’ -spring- is coming- vintage feestje. Tijd voor een vintage party! Dit feestje vindt plaats in Amsterdam.

Need more vintage? C4C vintage houdt een ware leegverkoop. Check hun pagina hier voor prijzen van maar liefst 4 euro voor een vintage tas. Hebben!

Naar welk event ga jij deze maand?

12 Reacties

 1. Kimberly februari 5, 2015 / 08:14

  Handig artikel! Battle ofthe bands lijkt me leuk en natuuuuuurlijk carnaval in mijn stadje, bredaaaaaa!!

  • Kim februari 5, 2015 / 18:40

   Aaah leuk! Weet je al wat je gaat dragen?

 2. Iris februari 5, 2015 / 08:35

  Leuk dat Preipop er bij staat!

  • Kim februari 5, 2015 / 19:29

   Ik kwam het echt toevallig tegen. Lijkt me een erg leuk event. Ga jij heen?

 3. Manon februari 5, 2015 / 09:12

  Leuk artikel! Ik ga bijna nooit naar dit soort dingen.

  • Kim februari 5, 2015 / 18:41

   Waarom niet Manon? Ben ik wel benieuwd naar 🙂

  • Kim februari 5, 2015 / 19:28

   Dankjewel Iris! Leuk om te horen 🙂

 4. Petra februari 5, 2015 / 21:38

  wat een handig artikle is dit toch, deze maand staat er niets bij waar ik naar toe zou gaan, maar maakt niets uit, ik weet nu wat er te doen is in februari, maart is een nieuwe maand tenslotte!

  • Kim februari 6, 2015 / 10:27

   Klopt! Leuk om te horen. Schrijf het nu ongeveer een half jaar tot een jaar en merk dat het toch echt handig is om een lijstje te hebben 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *