Outfit: Check out my new skirt

Het item voor dit voorjaar is de maxi skirt met hoge split. Je kan hem dragen met een casual shirt, blouse, crop top, echt alles is mogelijk Ên het zit heerlijk. In het mooie Uithuizen reed ik langs deze prachtige locatie en ik vond de bomen zo mooi dat ik er foto’s wou maken.

outfit new maxi skirt

Rok: Vero Moda / top: tweedehands / gilet: tweedehands / slippers: Primark (oude collectie, zelf aangepast) / nagellak: O.P.I. Haven’t the foggiest

outfit new skirt face

outfit new maxi skirt bloem

Ik vind het leuk om modern met tweedehands te combineren. Het zorgt dat je er net wat anders uitziet dan de meeste mensen. Het is voor het eerst in een lange tijd dat ik iets heb gekocht bij een winkel. Lang heb ik gezocht naar een vintage maxi rok die mij mooi zou staan maar helaas zijn de meesten toch echt te lang. Nadeel van deze rok is dat ik er al heel veel mensen mee heb zien lopen. Beetje jammer want dat maakt het wat mainstream.

Wat vindt jij van deze outfit?

Liefs,

Kim

16 Reacties

 1. Jorinda mei 26, 2014 / 07:35

  Super leuke outfit =) !!
  Je rok is echt super mooi!
  Liefs Jorinda

  • vintageandbeauty mei 26, 2014 / 07:37

   Aaah dankjewel meid <3

 2. (Red) Sonja mei 26, 2014 / 07:53

  Ik vind het een hele leuke rok! En zolang je hem anders combineert als al die andere mensen, maakt het niet echt uit toch dat zoveel anderen hem ook hebben? 🙂 Staat je goed!

 3. Melissa mei 26, 2014 / 11:58

  Leuke look! Erg leuk ook dat je hem zo combineerd met nieuw en tweedehands! 🙂

  xxx

 4. Suze mei 26, 2014 / 12:43

  Wat een mooie rok zeg, ziet er goed uit!

 5. Birte mei 26, 2014 / 19:05

  Staat je geweldig, ik ben best fan van langere rokken!

 6. Anouk mei 26, 2014 / 22:06

  Wauw, wat een mooie rok zeg! Staat je heel erg leuk 🙂 xo

 7. Myrthe mei 27, 2014 / 17:19

  Ik vind een maxi rok/jurk zo leuk voor de zomer! Ik heb nu een in een koraalkleur en daar ben ik echt heel blij mee. Ik vind die van jou ook erg mooi, je hebt ‘m ook erg leuk gecombineerd. 🙂

  • vintageandbeauty mei 27, 2014 / 19:34

   Dat zit super lekker he? 😉 En dankje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *