Bohemian kleding uit Bangkok? Sunshine Sister!

Heerlijk fladderen door de woonkamer, genietend met een boek op de bank. Een warme kop thee, muziekje aan en ultiem genieten. Sunshine Sister. Geniet van je dag!

Prachtige bohemian prints en zacht, soepel vallend materiaal. Met toeval ontdekte ik het merk Sunshine Sister via Facebook. Eline, de oprichter van het merk, vertoefd in Bangkok en ontdekte hier de meest prachtige stoffen. Eline haar leven vind ik persoonlijk erg inspirerend. Ze reist, surft en geniet van alles wat de natuur te bieden heeft.

Embroidered bohemian top

Bron.

Sunshine Sister

In haar webshop Sunshine Sister verkoopt ze prachtige, bohemian geïnspireerde kleding en accessoires. Denk aan yogamatten, harembroeken, topjes, dromenvangers (love it!) en mijn favoriet: kleurrijke tassen én topjes. Ondanks het winter weer besloot ik zelf een harembroek aan te schaffen. Gewoon om lekker in te relaxen op de bank. Zodra de temperaturen weer wat omhoog gaan zal ik wat andere dingen aanschaffen zoals deze prachtige top. Heerlijk die bohemian vibe!

Dreamcatcher necklace

bron.

Leuk weetje:

Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten en de verzending duurt maximaal 8 werkdagen. Prima te doen vindt je niet? Daarnaast doneert Eline van elk verkocht product €1 tot €2 euro aan de Marine Megafauna Foundation.

Ben jij ook een groot liefhebber van kleding met een bohemian vibe?

14 Reacties

  1. Anna december 8, 2015 / 10:41

    Ziet er heel mooi uit, prachtige foto’s ook. Geven de sfeer helemaal weer. Ik ga snel een kijkje nemen in de webshop! Goede tip :)!
    Anna schreef…Blog love Tuesday | #15My Profile

  2. geertruurzaam december 8, 2015 / 16:34

    We kunnen wel wat zonneschijn gebruiken hier, dus fijn dat ook kleding die sfeer kunnen overbrengen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *