Review event: Ladies day & night Onstwedde

Op donderdag 11 september was er een Ladies day & night. Een event speciaal voor vrouwen met onwijs veel standhouders die plaatsvond in een grote partytent. Vanwege een afspraak met een sponsor ging ik heen en ik kwam met en tas vol producten thuis die ik allemaal weg ga geven. Uiteraard maakte ik een aantal foto’s en dat was een aardige uitdaging in een party tent op dit tijdstip. Kijk snel verder voor een sfeer impressie.

event ladies dn 1

event ladies dn 2

event ladies dn 6

event ladies dn 3

Heel eerlijk had ik het event wat onderschat qua grootte voordat ik heen ging. Want zeg nou eerlijk een groot event in een dorp zie je niet zo vaak. Nou wat had ik het mis! Bij aankomst zag ik al de grote tent staan en het was aardig druk. Uiteindelijk heb ik ongeveer een uur rondgelopen en kennis gemaakt met en aantal leuke merken én een paar bekende gezichten weer gezien. Zo zag ik Marleen weer van Pimp Your Shoes en maakte ik een praatje met Yolande van Your Dream Nails. Ik ging naar huis met een tas vol producten van haar. Deze producten komen allemaal in de goodiebags van de exclusieve Bloggers Masterclass. 

event ladies dn 7

Een van de prachtige items die Nienke van Kasteel ontwerpt.

event ladies dn 5

Is het een aanrader?

Voor mijn blog was het zeker leuk om naar dit event toe te gaan. Ik heb een aantal fijne merken ontdekt én ben weer op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Het event is gericht op vrouwen die een dagje uit willen en hier vind ik het zeker passend voor. Door het grote aanbod is er voor iedereen wat te zien. Hou je niet van make- up? Er zijn genoeg kleding stands en heb je zin om even rustig wat te drinken? Neem je tijd, de ruimte is overzichtelijk genoeg waardoor je elkaar ook niet snel kwijt bent. Vanwege de entree hoef je het niet te laten, voor 2 euro ben je al binnen en het parkeren was deze editie gratis!

Wil jij ook een keer naar dit event? Kijk dan hier voor een overzicht.

9 Reacties

 1. Xandra september 17, 2014 / 08:16

  Onstwedde of all places, maar het ziet er best leuk uit! Volgende x ga ik wel met je mee 😉

 2. Michaela september 17, 2014 / 08:41

  Ziet er inderdaad uit als een leuk event voor vrouwen!

 3. Anniek september 17, 2014 / 08:57

  Ziet er uit als een heel leuk event, de foto’s hebben echt een ‘gezellige’ sfeer over zich heen. Tof dat je hier heen ging om te kijken voor de producten van je sponsors van je goodiebag, er zullen vast leuke producten in zitten 🙂

 4. Manon september 17, 2014 / 10:01

  Wat een leuke sfeer , mooie foto’s heb je gemaakt, ziet eruit als een leuk event!

 5. Stephanie september 17, 2014 / 14:06

  Het ziet eruit als een super leuk event! Leuk dat je een tas vol spullen mocht meenemen! Xx Stephanie

 6. Birte september 17, 2014 / 20:07

  Zag er een superleuk event uit, en idd: voor 2 euro kan je het niet laten!

 7. Sabine september 18, 2014 / 05:18

  Zag er heel gezellig uit!
  Voor de eerste foto, jummie!! 😉

 8. Bianca september 18, 2014 / 05:51

  Wat super leuk! Lijkt mij heel gezellig zo’n event x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *