Tijd voor een update!

Hoi allemaal! Oh, wat is het alweer lang geleden zeg! Daarom even een kleine update zodat je weet dat ik nog besta haha. Want lieve mensen, ik doe zoveel. Zoveel dat ik soms mijn favoriete blog een beetje naar achter moet schuiven. Iets wat ik helemaal niet wil want bloggen is naast fotograferen, het liefste wat ik doe! 

winteroutfit-vintagecoat-vintageandbeauty.com

Want wat heb ik de laatste tijd allemaal gedaan?

-Ik volgde een workshop over Algemene Voorwaarden en de dag erna – hoppa, waarom ook niet?- een workshop over branding versus marketing.

-Samen met mijn lieve vriendin ging ik naar Berlijn waarna het afgelopen weekend ik heel leuk bezoek kreeg. Zo tof, om nieuwe mensen te ontmoeten!

-Dezelfde vriendin verrast mij met een ticket naar Cambridge. Het reisvirus heeft mij besmet. Wauw, wat vind ik dit leuk zeg. Ik zou zo graag meer willen reizen en dankzij haar mag ik over 2 weken weer mijn koffers pakken. Liefde voor goede vrienden!

-Daarnaast ben ik bezig met het organiseren van een tof evenement voor sportieve bloggers die tevens gek zijn op lekker eten. Het gaat op 18 februari plaatsvinden en de uitnodigingen zijn de deur uit. Mocht je nou ook uit het noorden komen en vinden dat jij hier ook bij moet zijn, stuur me dan even een mailtje via info@alleenpuur.nl. 

-Genoeg over het reizen en privé dingen! Ook met mijn werk gaat het heel goed. AlleenPuur groeit heel hard en ik vind het zo bijzonder dat ik nu al zoveel inspirerende mensen heb mogen ontmoeten. Aan het eind van het jaar kreeg ik een kaartje van Claudia. Een van onze bloggers, en die was zo lief en hartverwarmend. Daar doe ik het voor!

Tegelijkertijd ga ik nu voor een paar grote klanten wat opdrachten uitvoeren waardoor ik nóg meer met fotografie mag gaan doen. Ik ben echt verzot op fotograferen en kan niet wachten totdat ik wekelijks opdrachten mag doen. Mijn uiteindelijke droom? Vanaf eind 2017/begin 2018 hoop ik als een digital nomad te kunnen leven. Heerlijk minimalistisch rondreizen door Europa en reizen naar plekken die op mijn pad komen. Werkend, in rust en met mijn camera aan mijn zijde.. Ik kan niet wachten!

Tot zover een kleine update van mijn kant. Ik ben heel benieuwd hoe het met jullie gaat en ga hard werken om weer leuke blogs voor jullie te schrijven over vintage, eerlijke mode maar ook de leuke reizen die ik wil gaan maken.

14 Reacties

 1. geertruurzaam januari 20, 2016 / 16:55

  Fijn om te lezen dat je met zoveel inspirerende dingen bezig bent!
  Ik ben inmiddels juist teruggekeerd na een onvrijwillige blogpauze… eindelijk begin ik me wat beter te voelen 🙂
  geertruurzaam schreef…Al je foto’s kwijt, is dat erg?My Profile

 2. Anne-Sterre januari 20, 2016 / 19:30

  Dat is een mooi doel dat je hebt gesteld, lijkt me voor jou ook wel haalbaar. Ik hoop in elk geval dat het je gaat lukken. Gelukkig heb je nog wel even de tijd om daar naartoe te werken 🙂
  Anne-Sterre schreef…Shoplog | WintersaleMy Profile

 3. Eva januari 20, 2016 / 19:50

  Ah wat cool zeg dat je het reizen wilt gaan combineren met fotografie! Ik ben heel benieuwd of je daar artikelen over gaat maken! En wat ontzettend fijn dat je het zo goed gaat met alleenpuur.nl!!
  Liefs, Eva
  Eva schreef…Pai Rosehip BioRegenerate oil | ReviewMy Profile

  • Kim januari 21, 2016 / 21:01

   Dat zou ik wel heel graag willen maar ja dan moet ik eerst iets meer gaan reizen. Mocht je nog leuke budget tips hebben, let me know!
   Kim schreef…Tijd voor een update!My Profile

 4. Karen januari 21, 2016 / 16:36

  Berlijn is een super toffe en hippe stad he! Leuk dat het reizen jou zo bevalt!

 5. Marion januari 23, 2016 / 08:32

  Wat leuk om weer even een update van je te lezen. Je enthousiasme en blijdschap straalt met de woorden van het scherm. Heerlijk om te zien. Dat het bloggen even op een lager pitje staat, daar zou ik me niet zo druk om maken. Jammer wellicht, maar je kan nu eenmaal niet alles in 24 uur proppen. Ik ben echt blij om te lezen dat het zo goed met je gaat! Liefs. X
  Marion schreef…Afspraken afzeggenMy Profile

 6. Lesley januari 26, 2016 / 20:34

  Wat een leuke dingen allemaal Kim! Ik volg alles met veel plezier en ga lekker zo door! Prachtige foto’s staan er op je fotografie site!
  Lesley schreef…Onverwacht een ritje dokterMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *