Yeah, mijn eerste vlog staat online!

Vorige week schreef ik al over mijn mini trip naar Berlijn en gaf ik 4 redenen waarom je direct je koffers zou moeten pakken. Ik heb er zo onwijs van genoten. Ik raad het je zeker aan om ook een keer naar Berlijn te gaan. Het is er zo onwijs mooi. Dit mag je niet missen!

Omdat ik sinds een aantal maanden de trotse eigenaar ben van mijn ‘nieuwe liefde’, de Canon 70D, besloot ik om een video te gaan maken. Ik vind fotograferen namelijk zo leuk om te doen dat ik mijn camera altijd meeneem. Waarom dan niet een keer vloggen?! Ik heb enorm gelachen tijdens het maken van deze video, het was zo leuk in Berlijn en ik merk dat een vlog nét iets meer dit gevoel terug laat zien dat foto’s. Dus bij deze; mijn allereerste vlog!

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden! Uiteraard is er nog veel ‘beweging’ in de video en ben ik totaal geen edit pro maar hey, je moet ooit een keer beginnen!

Van het vloggen zelf heb ik in ieder geval heel erg genoten en ik ben van plan om vaker video’s te maken (o.a. van vintage hotspots!).

Wil je gratis een update krijgen van een nieuwe video? Abonneer je dan op mijn kanaal.

Fijne zondag allemaal! Wie ga ik vanmiddag zien tijdens het stamppotbuffet in de Wolkenfabriek?

14 Reacties

 1. Galina januari 10, 2016 / 08:07

  Wat leuk! Echt met plezier gekeken, Berlijn is zo een leuke stad! Ik kon je alleen in de stukjes waarin je praatte bijna niet verstaan door de muziek 🙁
  Galina schreef…De kort maar krachtig tagMy Profile

 2. Emma januari 10, 2016 / 08:56

  Leuk dat je af en toe wil gaan vloggen. Ik zou de muziek ook wat zachter doen als je ook praat. En volgens mij mag je geen normale muziek in YouTube videos gebruiken ivm copyright. Maar hoe dat precies zit weet ik niet, hoor alleen regelmatig van mensen dat hun video’s verwijderd zijn hierdoor. Er is een YouTube audio library vol muziek die je kunt downloaden en mag gebruiken zonder problemen. Dit doe ik altijd om gedoe te voorkomen. Gewoon even een tip hoor, bedoel dit niet onaardig!

 3. Marion januari 10, 2016 / 09:21

  Leuk!!!! Ja, ik hou wel van die vlogs die lekker vlotjes verlopen met muziek eronder. Heel erg tof! Berlijn is natuurlijk altijd good street material. En inderdaad, ik had moeite om je te verstaan. Verder zou ik er niets aan veranderen! Leuk!
  Marion schreef…Loving Lazy Sundays #74My Profile

 4. Anna januari 10, 2016 / 10:00

  Aaaah, zo tof, je eerste vlog! Heel leuk gefilmd, gaat lekker snel en goed muziekje eronder :). (Krijg nu nóg meer zin in mijn reisje naar Berlijn, haha!) Ik wil inderdaad ook even zeggen dat het een beetje lastig was om je te verstaan, maar verder: super leuk filmpje. Zeker voor een eerste filmpje, you go girl! Yay!
  Anna schreef…3x Goede voornemens voor muzikantenMy Profile

 5. Lesley januari 10, 2016 / 12:57

  Super leuk! Ik krijg weer helemaal dat Berlijn gevoel! Veel leuke dingen heb je gezien, de stoplichtenwinkel en al dat eten (met NACHOSSS) jummie haha. Ik heb inderdaad dezelfde tips als hierboven. Iets langzamer draaien zoals je zelf al zei en muziek ietsje zachter. Verder super leuk! Ik moet het ook maar eens gaan proberen hihi
  Lesley schreef…DIY wollige bloembollen decoratie, goedkoop en uniekMy Profile

 6. Sabine januari 10, 2016 / 17:11

  Superleuk Kim! You look like a natural, benieuwd naar je andere vlogs :))

 7. Talitha januari 11, 2016 / 13:11

  Als je nog een keer terug gaat naar Berlijn, bezoek dan de grote humana in Friedrichshein, een ontzettend grote 2e handswinkel. Zowiezo is Friedrichshain echt een leuke wijk waar je goedkoop en lekker kan eten, en je zeker veel vintage kan shoppen!

 8. Iris Larisa januari 12, 2016 / 12:19

  Leuke eerste vlog girl! Ik zou ook inderdaad de muziek aanpassen en proberen wat ‘rustiger’ te filmen next time, maar wel echt leuke beelden gemaakt! Heerlijk om Berlijn weer even te zien, kom er ook vaak! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *