Weekoverzicht #2: Mijn leven als ondernemer

Als je aan het genieten bent van de zon dan vliegen de dagen wel heel snel voorbij. Ineens schiet het mij te binnen dat het alweer dinsdag avond is en dat ik stiekem gisteren eigenlijk alweer een weekupdate wou delen. Oeps! Sorry guys. Ik ben heerlijk aan het genieten van het ‘niks moeten’ en was even in de war met de dagen. 

Tijd voor een update!

De week begon heel saai met het inpakken van heel veel spullen. Er moest zoveel gebeuren op maandag dat ik bijna niet meer wist waar ik moest beginnen. Mijn to do lijst was veel te lang want donderdag zou ik al vertrekken naar Lakenheath en de dag ervoor zou ik ‘kwijt zijn’ aan mijn verjaardag. Heerlijk die stress. 

20160510_154814

Dinsdag kwam Anouk weer langs en gingen we samen druk aan het werk. Anouk schrijf regelmatig een blog voor AlleenPuur en kreeg van Annemieke en Arno tips voor het fotograferen. Erg leuk om haar met 2 experts aan het werk te zien. Iedereen heeft zo duidelijk weer een andere kijk erop. Heel leerzaam.

20160510005358_IMG_8983

It’s my Birthday! 28 jaar ben ik alweer. Wat gaat het toch enorm snel! Samen met mijn grootouders ging ik een gebakje eten bij een hotel. Een bewuste keuze want hier waren ze zelf 60 jaar terug nog geweest voor een bruiloft. Zo leuk om alle verhalen te horen. Bijzonder ook dat ze op mijn leeftijd allang getrouwd waren. Wat een verschil!

In de middag en avond kwamen er vrienden en familie langs maar in de tussentijd moest er natuurlijk ook nog gewoon gewerkt worden. Voor de website van AlleenPuur had ik nog een aantal afspraken staan. Druk, druk, druk. ‘S avonds was ik dan ook blij dat ik om 10 uur in bed lag.

20160510221959_IMG_9007

Donderdag vertrok ik ’s middags naar Lakenheath. In de ochtend werkte ik eerst nog aan een opdracht die nét voor vertrek af was. Daarna werd ik afgezet op vliegveld Eelde. Echt een aanrader. Het geeft zoveel rust dat je niet hoeft te vertrekken op een mega druk vliegveld én niet 2,5 uur langer hoeft te gaan reizen. Voor mij is dat het extra geld meer dan waard. Een paar uur later stond ik op het vliegveld van Southend. Hier werd ik door mijn vriend opgepikt om naar zijn huis te gaan.

20160511012348_IMG_9022

Vrijdag werkte ik nog wat vooruit, hielp ik in de tuin en daarna was ik zo moe dat ik als een oud vrouwtje in slaap viel. Iemand was toe aan vakantie ;). Zaterdag bezochten we Cambridge. Hier wou ik zo graag weer naar toe. Het is niet alleen een erg sfeervolle stad. Er is ook het beste Chinees restaurant ooit te vinden. Voor het eerst probeerde ik te eten met stokjes (nailed it!) en probeerde ik wat nieuwe dingen uit. Mocht je nog een keer in Cambridge zijn, geef me dan een seintje want hier moet je echt een keer naartoe!

20160513014459_IMG_9068

En daar gingen we dan. Om 03:00 uur stond ik op zondag ochtend naast mijn bed en rond 12 uur liep ik in mijn short over het strand in Fuerteventura. Ik wou dat ik hier kon blijven. De cultuur, natuur en architectuur is hier zo mooi. Binnenkort meer hierover!

20160513195309_IMG_9120IMG_20160517_153542Hoe was jouw week?

21 Reacties

  1. jeapiebel mei 18, 2016 / 07:36

    Tips voor het fotograferen wat leuk is dat zeg. Lijkt mij super handig. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Bijzonder dat hetzelfde hotel dat 60 jaar geleden waren geweest. Wat een leuk werk en trip heb je gemaakt en laten zien hier. Leuke foto’s ook trouwens.

  2. Rochella mei 18, 2016 / 09:04

    Wat een goeie week, ik krijg helemaal kriebels om weer op het vliegtuig te stappen. Geniet ervan XOXO

  3. Maaike juni 1, 2016 / 12:02

    Wat leuk dat je grootouders je hebben meegenomen op een verjaardagsdate, wat gaat de tijd snel he!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *