Het YouTube avontuur is begonnen!

Na een geweldige jaarwisseling in Berlijn waar ik de tijd doorbracht met een goede vriendin én waar ik mijn vriend ontmoette, wist ik het zeker: ik ga vaker filmen! In Berlijn maakte ik mijn eerste echte video met mijn Canon 70D. Filmen is zo verslavend! Believe me.

Vandaag een kleine recap van alle video’s die ik tot dusver gemaakt heb. Vandaag (rond 07:00 uur) vertrekt mijn vliegtuig vanuit Stansted naar Fuerteventura waar ik de komende week heerlijk ga genieten van de zon, zee en rust. I can’t wait! Ook dit jaar ga ik een leuke video maken want niet alleen ik maar ook mijn vriend is gek op filmen. We zijn echt net 2 klassieke Japanse toeristen met al onze spullen haha. Dat belooft wat ;).

Naast mijn Canon neemt hij zijn Mark 2 en Go Pro mee. Geen idee nog wat we gaan doen maar goed, we zien het wel. In de tussentijd komen er natuurlijk nog wat blogs online en ben ik natuurlijk heel benieuwd welke video jullie het leukste vinden.

En de rest van de video’s! 

Samen met lieve Elma ging ik naar Klein Berlijn x De Culinaire Verleiding. De meest bekeken video tot dusver!

Oh, wat vond ik dit spannend! Je kan in de video goed zien hoe nerveus ik was. Hopelijk gaat het de komende tijd wat vloeiender ;).

Tijdens mijn weekend in Hilversum bezocht ik de Local Goods Weekend market. Echt een aanrader als je eens in Amsterdam bent!

Het leukste vintage event van Nederland is toch wel het vintage per kg event van The Vintage Rebel. Hier kan je echt zoveel leuke dingen vinden voor een habbekrats. Mocht je er nog nooit van gehoord hebben. Klik dan hier voor alle info!

En tot slot mijn laatste video. De vlog die ik maakte tijdens het Social Media event van The Fashion Revolution Week. Een bijzonder event dat in het teken van Fair Fashion stond.

Wat ik zo leuk vind aan het filmen is dat ik echt de sfeer met jullie kan delen. Het is namelijk soms zo lastig om met een foto de sfeer te vangen. Korte video’s van maximaal 5 minuten hebben echt mijn voorkeur. Daarnaast hou ik ervan om het heel dicht bij mezelf te houden. Je zult dus niet veel poespas zien. Gewoon mij zoals ik ook in real life ben. Al ben ik op video nog een stuk zenuwachtiger ;).

Inmiddels heb ik 7 video’s geüpload en iets meer dan 70 abonnees. Zo leuk! Ik had niet verwacht dat het zo goed ontvangen zou worden. Hopelijk komt er volgende week weer een video online.

Stay tuned en abonneer je hier gratis zodat je als eerste een melding krijgt als ik iets upload. 

Pssst… wees niet bang: er past iemand op mijn huis. Nothing going to happen. 

Liefs,

Kim

3 Reacties

 1. Anne-Sterre mei 16, 2016 / 13:59

  Ik zet nooit op internet wanneer ik weg ben, wilde al bijna een opmerking maken, maar het laatste zinnetje maakte dat weer goed :’) Leuk om te zien dat je steeds meer aan het filmen bent, de sfeer komt zo echt beter over.
  Anne-Sterre schreef…Nacho’s en coMy Profile

  • Kim mei 16, 2016 / 18:28

   Heel slim! Het is handig als er iemand een oogje in het zeil houd. Denk dat het altijd handig is want je weet maar nooit tegenwoordig. Gelukkig valt er bij mij weinig te halen. Heb geen tv oid en mijn laptop en geliefde camera zijn mee :).
   Kim schreef…Het YouTube avontuur is begonnen!My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *