Upgrade je huis met retro verlichting

Dat ik een groot liefhebber ben van vintage en retro, dat moge duidelijk zijn. In mijn huis zijn er enorm veel pareltjes te vinden.

Denk aan een oud dressoir die nog van mijn grootouders is geweest. Meer dan 50 jaar oud en nog steeds in prima staat. Of aan de radio boxen die mijn vader in de jaren 80 kocht. Prachtige, unieke items die je bijna nergens meer ziet.

Dat maakt het voor mij extra bijzonder en speciaal. Mainstream kan je mijn huis dus zeker niet noemen maar wat als het niet lukt om een leuk item, zoals een lamp, bij de kringloop te vinden? Dan ga je opzoek naar fijne inspiratie online.

Ik zocht naar mooie lampen en vond o.a. deze hanglampen online bij Lampenonline. Scroll snel verder voor een fijne dosis inspiratie!

Leitmotiv LM1307 Rustic retro iron zwart hanglamp

Het eerste pareltje wat ik spotte was deze retro hanglamp. Het design is zo robuust en tegelijkertijd ook tijdloos. Perfect voor zowel boven de eettafel als op kantoor.

Leitmotiv LM814 Cast Mini keramiek wit hanglamp

Een ander, bijzonder modelletje is deze keramieken hanglamp.  Met een doorsnede van 20 cm past deze ook in een kleine ruimte zoals bijvoorbeeld in een hal. Ik ben heel benieuwd naar de kleur van deze lamp als deze aanstaat.

94194 Tarbes Vintage Eglo hanglamp

 

Vintage geinspireerd en echt enorm modern. Deze Tarbes vintage Eglo lamp zie je overal. Elke trendy hotspot heeft er wel 1 in de zaak hangen. En zeg nou eerlijk; dit is toch wel echt heel gaaf?

Nu ben ik natuurlijk heel erg benieuwd naar jouw favoriete item. Kies jij voor een minimale style in huis of hou je juist meer van oude, robuuste items?

Ik moet eerljk zijn; mijn huis is echt een mix van stijlen maar de rode draad is toch echt wel vintage. Every girl needs a little touch of vintage in here house!

Tot zover mijn inspiratie. Wat is jouw favoriet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *