4x retro Vaderdag cadeau’s

Vaderdag staat alweer voor de deur en ik hoor regelmatig dat mensen het enorm lastig vinden om iets voor hun vader te kopen. Heb jij ook nog geen idee? Kijk dan snel verder voor mijn retro Vaderdag cadeau inspiratie!

adamsokken-profumasok-vaderdagcadeau-retrosokken-vintageandbeauty

Het allereerste item wat mijn vader steevast elk jaar krijg zijn sokken. Functioneel, handig én iets waar hij zelf niet om denkt. Heb je niet zo’n groot budget en wil je jouw vader ook een keer een kek printje laten dragen? Kijk dan eens op de website van Adam. Ze hebben hier erg leuke sokken maar ook manchetknopen, stropdassen en wat dacht je van overhemden? Heel gaaf! Van Adam mocht ik voor mijn vader een cadeau uitzoeken. Bedankt daarvoor!

houtenbril-woodify-retrovaderdagcadeau-vinageandbeauty

Heb je een iets groter budget? Wat dacht je van een toffe zonnebril zoals deze Clubmaster? Deze bril is handgemaakt van eikenhout, uniek én heeft een leuk retro model. Ik zag bovenstaande bril bij Woodify. Het bedrijf staat bekend om de handgemaakte houten zonnebrillen. Ik vind ze zo gaaf. Zou er zelf ook wel 1 willen!

vinylcadeau-cadeauvanvinyl-retrovaderdagcadeau-vintageandbeauty

Wie een vader heeft die geboren is rond de jaren 70 zal ongetwijfeld al eens kennisgemaakt hebben met zijn oude liefde. De plaat van vinyl. Stiekem vind ik het bijna jammer dat ik niet in die tijd geboren ben want wat hadden ze toen gave muziek. Mocht je denken dat niemand meer luistert naar deze  ‘vintage muziek” dan heb je het mis! Geregeld hoor ik nog dat mensen een plaat draaien of zelfs in het bezit zijn van een jukebox!

In Groningen heb je in de Folkingestraat een zaak die allemaal oude platen verkopen. Mocht je weinig tijd hebben en snel een cadeau zoeken, dan kan je ook kiezen voor een toffe retro placemat.

retroscheerset-vaderdagcadeau-sneleenvaderdagcadeaukopen-vaderdagtip-vintageandbeauty

Wat gebruiken de meeste mannen dagelijks? Jawel, een scheerset! Ik weet van mijn vader dat hij de oude, retro setjes erg kan waarderen. Daarnaast lijkt dit toch ook super leuk in de badkamer, of niet ladies?

Heel veel succes met het uitkiezen van jouw Vaderdag cadeau. Mocht je nog toffe retro tips hebben of willen delen wat jij gaat geven, laat het dan hieronder horen!

Lees ook:

Follow

8 Reacties

  1. Manon juni 10, 2016 / 06:15

    Leuke tips, zo’n scheerset ga ik onthouden dat is wel echt tof!

  2. H* juni 17, 2016 / 09:42

    Leuk! Ik ga voor een combi van zelfgemaakt (taart) en iets gezelligs erbij. Biertjes of inderdaad een fijne LP. Wist je dat er ook Lp-abonnementen bestaan? Dan word je een paar maanden achter elkaar verrast met een (tweedehands) pakket. Ook een ideaal cadeau.
    H* schreef…MiskoopMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *