Ik ga los met kleur! – Wow To Go

ADV. Mijn kledingstijl is echt een mix van vintage en fair basics die ik afwerk met minimalistische sieraden met een hippie touch. Ik hou van kleding stijlen combineren toch blijft mijn stijl altijd qua kleur redelijk basic. Denk aan fijne basics zoals die van Esprit. Ik draag graag kleur maar vrijwel nooit een outfit die voornamelijk bestaat uit felle kleuren. Geen idee waarom. Tijd om eens los te gaan!

Verliefd op de gave retro uitstraling en prachtige afwerking was ik toen ik deze jurk voor het eerst zag tijdens een persdag. Niet eerder had ik een retro jurk gezien die ik zo mooi vond. Al scoorde deze rock- a- billy jurk ook hoog. De meeste jurken die ik tegenkwam in fysieke winkels vielen tegen. De kwaliteit was vaak om van te huilen en het design was te mainstream. Wow To Go is echt een verademing voor wie van retro prints én kwaliteit houdt. Het merk heeft echt een waanzinnig collectie.  Ik raad iedereen aan om eens een jurk te proberen. Je voelt je er zo enorm vrouwelijk in. Leuke bijkomstigheid; ik kreeg deze beauty mee naar huis! Hoe gaaf is dat? Ik stond echt met mijn mond vol tanden. Deze gave Wow To Go jurk mocht mee naar huis! Mijn hart maakte een sprongetje.

Meerdere keren droeg ik deze jurk helaas was er nog geen gelegenheid om mooie foto’s te maken. Tussen de buien door maakte ik deze foto’s in het prachtige centrum van Hilversum. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van deze jurk vinden! Zelf ben ik helemaal om. Ik ga zeker vaker een opvallende print dragen.

wow to go- retro jurk - vintageandbeauty

Jurk: Wow To Go* | schoenen: Bristol | lipstick: MAC Please Me

Draag jij graag kleding met felle kleuren?

27 Reacties

 1. Lesley juli 27, 2015 / 12:13

  Leuk jurkje Kim! Zo gaaf gedaan met de paraplu erbij dan komt dan weer helemaal terug in je jurk 🙂

 2. Anita juli 27, 2015 / 12:31

  Super leuk jurk meis! Staat je ontzettend goed 🙂

 3. Manja juli 27, 2015 / 15:54

  Wow to Go is echt zo’n gaaf merk! Heb ok een aantal hele leuke jurkjes van ze 😀

  • Kim juli 27, 2015 / 20:34

   Oh leuk! Heb je er ook foto’s van op je blog staan? Ben heel benieuwd 🙂

 4. Nesrin juli 27, 2015 / 19:55

  Dit vind ik heel gaaf! Knalt erg mooi en het staat je heel goed.

 5. (Retro) Sonja juli 28, 2015 / 08:49

  Ja, Wow To Go is echt een leuk merk! De jurk die je hebt gekozen is ook echt heel mooi! En het staat ook echt heel leuk bij de oranje paraplu! 😀

 6. Naomi in Wonderland juli 28, 2015 / 10:54

  Ik vind hem erg mooi bij jou staan maar ik denk niet dat het iets is voor mij, ik hou echt te veel van um… geen kleur haha. In kleding althans!

  • Kim juli 29, 2015 / 18:20

   Haha no prob! Iedereen haar ding 🙂

 7. maroussia juli 28, 2015 / 16:57

  Opvallend staat je echt prachtig! Vroeger droeg ik ook altijd veel kleurtje, nu is dat minder geworden.

  • Kim juli 29, 2015 / 18:20

   Ah dankjewel! Mag ik vragen waarom?

 8. Elma juli 29, 2015 / 16:30

  Wat een mooie foto’s met de paraplu erbij! Staat je erg leuk. Heel veel plezier nog deze week!

 9. Kirsten juli 30, 2015 / 10:45

  Hele mooie foto Kim! Staat je super. Mooi ook met die paraplu erbij! Geniet nog van je vakantie! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *