Ik ga naar Berlijn!

Oh wat ben ik blij! Na 2 jaar ga ik eindelijk weer op vakantie! Gisteren zat ik te bellen met een goede vriendin en hadden we het over haar wereldreis die al heel snel nadert en dat we beiden toe zijn aan een weekendje weg. Zo spontaan als dat we vroeger ook altijd samen weggingen besloot ik om de knoop door te hakken.  2 jaar geleden kon ik niet op vakantie vanwege mijn gezondheid en nu is het natuurlijk wat lastiger omdat ik een eigen bedrijf heb maar omdat ik er zo aan toe ben en echt zin heb om weer te gaan reizen, hakte ik de knoop door.

Zij viert Oud & Nieuw in Berlijn en ik ga gezellig mee! Eindelijk ga ik weer naar Berlijn en ik kan niet wachten!

SONY DSC

SONY DSC

bron.

berlijn-stad-van-vrede

bron.

4 jaar geleden was ik voor het laatst in deze prachtige stad en vierde ik hier met mijn toenmalige vriend het nieuwe jaar. Het was geweldig. We telden af tot 12 uur en vierden feest op de kurfürstendamm met de gezellige Duitsers. Bezochten o.a. het Rock café en genoten van deze prachtige stad. Berlijn is een van mijn favoriete steden en ik kan echt niet wachten totdat ik hier rond kan lopen.

We zijn er van 31 december tot en met 4 januari. De laatste dag ben ik er alleen omdat we niet samen meer terug konden vliegen (haar ticket was nog duurder). Dus de laatste dag zal ik alleen nog rondstruinen door deze prachtige stad en ’s avonds vlieg ik weer terug naar Amsterdam en begint de reis naar Groningen. I can’t wait!

Heb jij nog een leuke tip voor mij of heb je iets anders tofs dat je wilt delen? Deel het hieronder.

21 Reacties

 1. Annelisa november 20, 2015 / 10:41

  Wauw, super gaaf! Ik ben een paar jaar geleden in Berlijn geweest. Het is echt een hippe, bijzondere stad. Mooie blog heb je ook!

 2. Galina november 20, 2015 / 10:55

  Ik ben een paar weken geleden geweest en het was zó leuk, heerlijke stad. Ga volgend jaar weer. Ik vind WW2 ongelooflijk interessant, dus ik heb eigenlijk voornamelijk alleen dingen bezocht die daarmee te maken hadden, dus kan je verder geen coole hotspots noemen. Ik wens je in ieder geval een heerlijk verblijf daar!
  Galina schreef…Gezonde suikervrije kruidnotenMy Profile

 3. geertruurzaam november 20, 2015 / 11:51

  Wat een goed vooruitzicht!
  Veel plezier gewenst met de voorpret, Berlijn is geweldig <3

 4. eva november 20, 2015 / 12:11

  Oeh leuk! Alvast heel veel plezier! Het is voor mij al een paar jaar geleden dat ik er was met vriendinnen. Ik heb toen een oud zwembad bezocht waar je een beetje rond kon hangen. Dat was toen heel hip maar geen idee meer hoe het heet…
  Liefs,
  Eva
  eva schreef…HAPPY things #3My Profile

 5. Vandaagismooi.nl november 20, 2015 / 16:01

  Ohh wat heerlijk, geniet er van en kom maar op met je verhalen en foto’s na je reis hihi 😀 echt tof!
  Berlijn staat hier ook nog hoog op het lijstje! 😀
  Vandaagismooi.nl schreef…Minder Sinterklaas vierenMy Profile

 6. Romy november 20, 2015 / 16:56

  Ah wauw wat geweldig zeg, met oud&nieuw ooooh! Ik heb echt al een tijdje niet op je blog gekeken maar wat ziet het er mooi uit, ik heb je ook al veel te lang niet meer gezien wow!

 7. Lydie november 23, 2015 / 13:19

  Berlijn is zoooo leuk! 1 keer geweest. Veel plezier alvast!

 8. Kirsten december 7, 2015 / 13:05

  Ahhhh Berlijn! Geweldige stad. Alvast heel veel plezier! Ik ben stiekem wel een beetje jaloers, haha! 😉 Geniet ervan Kim!
  Kirsten schreef…PERSONAL | Hoe gaat het?My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *