Outfit: Miss Green winter edition

Drukke dagen, een detox tot aan mijn eerste event met AlleenPuur. Wauw, wat gebeurde er veel afgelopen week. Tegelijkertijd kwamen er leuke pakketjes binnen waaronder dit warme, dikke vest van Miss Green. Perfect met dit kouder wordende weer en meteen gebombardeerd tot een van de leukste producten die ik mocht reviewen ever. Maak je borst maar nat!

outfitmissgreen-wintertrui-truiinspiratie-vintageanbeauty.com-fairtradetrui

55% scheerwol. Zonder te kriebelen!

Bijzonder, vindt je niet? Als ik alleen al denk aan kleding die gemaakt is van wol dan krijg ik al de kriebels. Ik kan me nog herinneren dat ik in de 90 truien ‘aankreeg’ met hoge, turtlenecks gemaakt van wol. Brrrr.. wat een jeuk! Gelukkig zijn de jaren 90 al ver achter ons en bepaal ik tegenwoordig zelf wat ik draag. Al jaren droeg ik geen wol meer maar voor dit pareltje wou ik wel een uitzondering maken én wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan!

Dit vest van Miss Green is gemaakt van 55% scheerwol en 45% biologisch katoen. Het is onwijs warm, valt groot uit en is makkelijk te combineren. Wat ik zo leuk vind aan dit vest is dat het laat zien dat Fair Fashion niet saai hoeft te zijn. Het ziet er heel comfortabel en modern uit en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Oké, de prijs is wat hoger dan wat je wellicht bij de H&M gewend bent maar dit zie je zeker in de kwaliteit terug!

Dankzij dit vest kon ik het afgelopen weekend prima warm blijven tijdens het event Oproepjes voor Groninges Live. Ik stond hier samen met een aantal bloggers van AlleenPuur en een grote groep Groningse ondernemers met als doel om mensen te inspireren om meer samen te werken en dingen met elkaar te delen. Het was een bijzonder event in de oude Suikerfabriek in Groningen. De sfeer was heel ontspannen, mensen die het niet gewend zijn zouden het wat ‘hippie achtig’ noemen. door de aankleding en anti kraak uitstraling. Ik voelde me helemaal thuis in deze ruimte en tussen al deze mensen en onderging onder andere een Reiki behandeling. Daar lag ik dan op tafel, naast een oude kachel en tussen tientallen mensen en ondanks al deze drukte viel ik bijna in slaap. Deze man wist wat hij deed! Ik heb echt genoten tijdens dit event van de warme en inspirerende sfeer. Zo fijn om gelijkgestemden te ontmoeten! Een nadeeltje voor de rest van de dames was dat het aardig koud was in de fabriek. Voornamelijk ‘op onze’ plek. Gelukkig droeg ik dit vest!

outfitmissgreen-missgreentrui-kwaliteitmissgreen-vintageblousecombineren-vintageandbeauty.com

outfitmissgreen-vintageblouse-witkant-vintageblousemetkant-vintageandbeauty.com

 

Vest: Miss Green | blouse: vintage | broek: cadeau | schoenen: Bristol

outfitmissgreen-missgreenvest-wintervest-wollenvest-bristolboots-stoereboots-vintageandbeauty.com

Fotografie: Lilia.

Zoals je ziet valt mijn skinny broek niet meer zo skinny als eerst. Tijdens de detox ben ik aardig wat afgevallen. Dit was zeker niet mijn bedoeling. Hierover woensdag meer.

Word jij nu ook helemaal blij van dit prachtige vest? Dan kan je deze hier bestellen. Je portemonnee gaat misschien een klein beetje huilen maar geloof me; koud krijg je het niet meer deze winter!

15 Reacties

 1. Jorinda november 23, 2015 / 07:46

  Wat een leuke outfit weer =)
  Je schoenen vind ik echt geweldig!
  Liefs Jorinda

 2. Petra november 23, 2015 / 18:24

  Tjee wat een onwijs leuke outfit…juist door het kanten randje van het sjaaltje krijgt deze outfit een leuk heel vrouwelijk extraatje…en wat zal het vest warm zijn, heerlijk lijkt mij dit…zeker op dagen zoals vandaag…
  Petra schreef…Monday Manicure: AmethystMy Profile

 3. Elma november 24, 2015 / 07:19

  Super mooi vest! En helemaal je kleur 🙂 ik heb trouwens ook altijd enorm last van gekriebel dus ik ben wel heel benieuwd naar dit vest!
  Elma schreef…Yay or Nay?! Denim culottesMy Profile

 4. Izzy november 24, 2015 / 12:38

  Wow, erg mooi, ik vind het gebreide patroon heel bijzonder! Je hebt het ook tof gecombineerd met die bloes met strik en de ripped jeans; is een verassende combo, daar houd ik wel van 🙂
  Izzy schreef…Pictures Speak Louder Than WordsMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *