Kr8stof is verhuisd!

Afgelopen weekend gingen de deuren van de nieuwe winkel van Kr8stof aan de Steentilstraat 34 in Groningen open. Gezien ik Joanna, kunstenares en eigenaresse van de winkel goed ken, was ik erg benieuwd naar de nieuwe locatie. Kijk snel verder.

vintage shopping tip kr8stof vernieuwd 1

Bij binnenkomst werd ik direct verasst door de grote overzichtelijke ruimte en de toegankelijkheid. Deze winkel ligt dicht bij de parkeergarage aan de Damsterdiep en is voor niet- Stadjers daarom ook prima te vinden. In dezelfde straat zit o.a. een kapper voor black hair en een schoonheidsspecialiste. Een gezellige drukke straat is het.

vintage shopping tip kr8stof vernieuwd 2

Wat mij direct opvalt aan het assortiment zijn de verschillende soorten kunstenaars. Waren er voorheen ook items uit Aziatische landen te vinden, nu vind je dit niet meer terug. Geen probleem want de rode draad van Kr8stof (het hergebruiken van oude materialen) is zeker terug te vinden. Verwacht niks saais en ouderwets want de winkel speelt goed in op trends. Er is materiaal te vinden van verschillende ontwerpers/ kunstenaars zo vindt je er theemutsen en poncho’s gemaakt van oude stoffen, sieraden gemaakt van oude knopen, oude postkaarten en bijzondere posters. Van alles is een kleine oplage gemaakt en de prijzen zijn prima te doen.

vintage shopping tip kr8stof vernieuwd 4

Het grootste verschil met de vorige locatie is dat de focus van winkel meer naar workshops is komen te liggen. De winkel is nu op vrijdag, zaterdag en op afspraak geopend en er zullen de komende tijd steeds meer workshops plaatsvinden. Hierbij is ook in overleg veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan vrijgezellenavonden. Ben je in Groningen? Ga dan zeker even langs Kr8stof!

Ken jij deze winkel al?

7 Reacties

 1. Manon augustus 6, 2014 / 07:18

  Ik ken deze winkel niet, ik ben nog nooit in Groningen geweest

  • vintageandbeauty augustus 6, 2014 / 07:30

   Oh zo jammer! Moet je zeker eens doen Manon! Wil je best de stad laten zien 😉

 2. Yudeska augustus 7, 2014 / 05:03

  Wauw ziet er leuk uit daar! Echt eentje waar ik naar binnen zou lopen

 3. Donna Luisa augustus 8, 2014 / 08:27

  Ik kende dit winkeltje nog niet, maar het ziet er erg leuk uit! x

 4. Liesbeth Hoekstra augustus 19, 2014 / 12:34

  Echt een aanrader!

 5. Dick Koster november 28, 2016 / 14:15

  Joanna heeft met Kr8stof op 26 november bij ons op de uitvaartbeurs in Zuidlaren gestaan.
  Als toetje werd ze geïnterviewd door RTV Noord.
  Het was een meerwaarde om haar mooie waden te zien maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *