Outfit: Blue vintage coat

Hoi allemaal! Dit keer niet op de maandag maar op de dinsdag een outfit. Mijn blog is de plek waar ik graag mezelf ontwikkel en dingen uitprobeer. Ik hou nou eenmaal van experimenteren! Al had ik niet verwacht dat ik het met eten zou doen.. denk aan de detox die ik nu volg. Het is even wennen maar het voelt goed. Hierover morgen meer!

Vandaag is de tweede dag van de C9 kuur en oh wat vind ik dit spannend. Ik hoorde namelijk van mijn coach dat deze dag wat zwaarder valt omdat je lichaam echt even moet wennen. Gelukkig mag ik naast de standaard producten ook nog gewoon groenten en fruit eten (iets wat ik ook zeker blijf doen) en hoop ik mezelf hiermee door de zwaarste dag heen te slepen. Het gaat vast goed komen! Mijn dagelijkse updates deel ik op Instagram. Ik zou het leuk vinden als je mij hier virtueel komt aanmoedigen! 

Terug naar het artikel. Afgelopen zaterdag besloot ik om op zoek te gaan naar een winterjas. Op naar mijn favoriete kringloop in Drenthe! En wat had ik hier een geluk. Voor een luttele €15,- euro vond ik niet een maar 2 winterjassen. Uiteraard ging er maar 1 exemplaar mee naar huis. Ik koos voor een lange, donkerblauwe mantel. De jas is gemaakt van wol en is ondanks dit niet zwaar. Ik voel me echt een geluksvogel met dit exemplaar want de meeste jassen die ik tref in de kringloop zijn niet geschikt voor kleine vrouwen (ik ben 1,63m) en vallen veel te groot uit. 

Tijd voor de foto’s! Enkelen zijn wat versprongen (dit komt doordat deze wat smaller zijn). Dit was niet de bedoeling maar het effect ziet er wel speels uit en ik denk dat jullie dit wel kunnen waarderen!

Outfit vintage blue jacket-vintagewinterjas-vintagejas-vintagewinterlook-vintageoutfit

outfit vintage winterjas-vintageoutfit-vintagewinterjas-stylingtipsvintage-vintageandbeauty.com

outfit vintage jas-vintagecoat-vintagewintercoat-vintageaankoop-vintageandbeauty.com

Wat heb ik aan? Jas: vintage | jurk: vintage (Hennes) | tas: cadeau van mijn vader | schoenen: Bristol | ketting: Danique Idema (Groningse ontwerper) | bril: Vogue (oude collectie).

Wat heb ik gebruikt? Foundation: Rituals | wenkbrauwpoeder: Dr. Hauschka* | Mascara: Alverde (bruin) | blush: Kiko Like a Doll*.

*deze items heb ik gekregen ter review.

outfit vintage jas-vintagestreetwear-vintagecoat-vintagegroningen-vintageandbeauty.com

outfit vintage jas-handgemaakteketting-handmadejewellry-groningsdesign-dutchdesign-vintageandbeauty.com

Wellicht was het je al opgevallen maar ik ben ook naar de kapper geweest. Het was de bedoeling om mijn haar een wat bronde kleur te geven zoals de laatste trends. Ik heb zelfs nog getwijfeld tussen koper en bronde. Beiden vind ik namelijk erg mooi en natuurlijk. Desondanks is het deze kleur geworden. Een warme caramel/ bruine kleur. Wat vinden jullie ervan?

Fotografie: Lilia.

13 Reacties

 1. debby november 17, 2015 / 06:33

  Oh WAUW ja dat moet in hoofdletters. Wat zie je er fantastisch uit, ik zou dit zelf ook zo dragen, helaas ben ik 1.60 en staat die jas mij denk ik minder mooi dan hoe hij jou staat.
  debby schreef…Materiële zaken:Wandellaarzen zoektochtMy Profile

 2. Anne-Sterre november 17, 2015 / 10:18

  Mooie jas, de lengte kan net, maar ik vind het niet storend en het maakt je niet kleiner. Is de jas wel nog een beetje warm? Je haar is mooi geworden, een beetje zomers maar het staat je goed.
  Anne-Sterre schreef…Gespreksstof voor bij de theeMy Profile

 3. Esra november 17, 2015 / 14:55

  Jas staat je geweldig! Prachtige combinatie!

 4. Petra november 17, 2015 / 17:42

  Je haarkleur ziet er echt warm uit, het geeft je gezicht echt een heel mooie uitstraling en de jas?….hij is echt helemaal mijn smaak, en uit ervaring weet ik dat ze ook heerlijk warm zijn om te dragen…echt heel erg mooi!
  Petra schreef…W7 lip bomb, RaspberryMy Profile

 5. Izzy november 19, 2015 / 14:28

  Prachtige jas en hij staat je erg mooi! Je lijkt ook veel langer, ik had nooit je lengte geraden door naar deze foto’s te kijken. En je nieuwe haarkleur staat je goed!
  Izzy schreef…Fall/Winter 2015 Trends: VelvetMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *