Outfit| Casual with leather

Tijd om weer wat oude kleding te combineren met wat (relatief) nieuws! Gedurende dit hele jaar wil ik me gaan houden aan mijn wishlist en niks aan schaffen wat ik niet nodig heb. Het word een pittig klus maar ik ben ervan overtuigd dat je met een paar fijne basics en een handvol accessoires eindelijk kan combineren.

Vandaag een outfit met mijn nep leren rokje die ik een tijd geleden kocht bij de Sting. Dit rokje is van een goede kwaliteit en gaat hierdoor lang mee. Wat zo leuk is aan zwart leren rokjes is dat het erg makkelijk met andere kleding te combineren is. Zowel met een wijde blouse als een shirt met een lang vest of een lange wollige trui.

outfit casual with leather

outfit casual with leather zoom

Dit keer combineerde ik het rokje met een nieuw shirt dat ik cadeau kreeg. Dit shirt is gekocht bij de Zara en is gemaakt van een heerlijk zacht materiaal. Ik draag graag kleding die wijd valt en dit topje bast bij veel kleding die ik al in de kast heb hangen. Zoals jullie wellicht opvallen is mijn haar nu een stuk korter. Deze foto’s waren nog net voordat ik een bob kreeg gemaakt.

De laatste tijd neig ik steeds meer naar zwart/ wit met een detail rood. Herkennen jullie dat? Dat je met dit weer niet veel zin hebt om kleding te dragen met veel kleur?

outfit casual with leather benen

Top: Zara | ketting: van Xandra | rok:  | schoenen: Twinkeltje

Fotografie: Xandra.

Overigens heb ik onwijs leuk nieuws: Alleenpuur.nl staat online! De groene gids waar je product reviews kan vinden van natuurlijke producten zoals cosmetica en haarverzorging. Waar ik vertel over de handigste duurzame gadgets maar ook informatieve artikelen deel over de kleding industrie en duurzame grondstoffen. Ik zou zeggen; kom ook een kijkje nemen!

10 Reacties

 1. Manon januari 19, 2015 / 08:46

  Wat een leuke outfit, staat je heel erg goed!

  • Kim januari 19, 2015 / 16:02

   Ze zitten ook heerlijk. Helaas zijn ze al uitverkocht!

 2. Cynthiiaa januari 20, 2015 / 22:26

  Oh wauw, I love it gurl! Je maakt van iets uitbundigs juist iets heel classy en inderdaad casual. Fantastisch!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *