Wat staat er op jouw wishlist?

De laatste dagen sla ik je om de oren met verhalen over mijn minimaliseer project en de voordelen van minimaliseren. Na het uitzoeken van mijn kasten ontdekte ik echter wel dat er een aantal fijne basis dingen ontbreken. Om het minimaliseren zo goed mogelijk in mijn dagelijks leven toe te passen besloot ik een wishlist te maken. Zo weet ik precies wat je dit jaar wel en niet mag kopen.

Haar producten, cosmetica nagellak en sieraden heb ik in overvloed en met de collectie die ik nog heb na het uitzoeken kan ik prima een jaar vooruit. Kleding is echter een zwak punt. En ik heb momenteel nog maar een enkel item die ik nog pas. Niet zo handig als je ’s morgens met haast weg moet en je broek ligt nog in de was.

Hierbij mijn wishlist voor 2015:

 • Spijker de spijker broek. Een tijd terug kocht ik een nieuwe zwarte jeans van G-Star na een zoektocht van bijna 3 weken. Wat is dat toch lastig jeans kopen!  Omdat mijn blauwe jeans ook bijna af is en 1 toch wel erg weinig is zoek ik er nog 2 bij. Tips voor een kwalitatief goed merk met jeans voor mensen met korte benen (vintage mag ook!) zijn zeker welkom!
 • Basic tops. Iets wat niet mag ontbreken in je kast zijn een basic zwart en wit topje. Altijd handig om ergens mee te combineren. Zowel met een vintage plissé rok als op een jeans en juist die zijn van mij af. Ik wil dit jaar graag een paar tops aanschaffen van bio katoen of van een andere duurzame grondstof zoals bamboe.
 • Mooie leggings/ panty’s die niet stuk gaan. Serieus waar koop je die? Alleen die van de Hema houden het bij mij 2 dagen vol. Ik hoor graag jullie tips!
 • Een lang donker grijs vest tot op de enkels. Wauw wat zijn deze vesten prachtig! Ideaal nu het wat kouder is maar ook handig in de zomer bij een versleten jeans en mooie kanten top. Overal bij te combineren dus en handig als vervanging van mijn vestjes die ik met geen mogelijkheid meer aan krijg haha.
 • Een zwarte  en witte blouse. Al 3 jaar draag ik dezelfde met regelmaat maar deze is bijna af. Ik zou graag een met een Franse kraag willen.
 • Een grijze (vintage) jurk. Ik draag graag vintage en zoek een jurk die ik  bij verschillende gelegenheden kan afwisselen met mijn zwarte jurk van Miss Green. Mijn zoektocht is bij deze geopend! Wie heeft er tips?
 • Een retro badpak. Ik weet niet wat jullie ervan vinden maar de retro jaren 50 badpakken vind ik echt werkelijk waar een lust voor het oog. Ik zou er graag een willen voor in de zomer. Handig als vervanging van mijn bikini.
 • De perfecte natuurlijke shampoo. Ik ben echt fan van de shampoo van Human+Kind voor droog haar maar merkte na een paar weken dat het mijn verf snel uit mijn haar laat gaan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling van een goede was beurt.
 • Een extra accu voor mijn Canon EOS 1100D en een veilige camera tas. Mijn geliefde camera is terug van reparatie! Ik weet het niet zeker maar het lijkt serieus alsof ik een nieuwe camera heb! Nu nog een extra batterij voor onderweg want ik heb zo vaak dat de batterij leeg is als ik net ergens foto’s van wil maken. Niet zo handig als ik naar een van deze evenementen ga.
 • Een tas van My Paper Bag of Liebeskind. Al jaren lang kijk ik vol blijdschap naar deze pareltjes. Wat zijn ze onwijs mooi en tijdloos! Helaas zijn ze onwijs duur. Dit word dus een kwestie van sparen onder het mom van: 1 tas erin 5 eruit. Zo gaat het sparen een stuk sneller!

Uiteraard zal ik nog steeds sokken, ondergoed ed. aanschaffen mocht dit nodig zijn want daar kan niemand zonder. Ik hoop dat deze lijst mij gaat helpen om nog meer minimalistisch te leven. Ik koop namelijk op deze manier alleen spullen die ik écht ga gebruiken.

Psst: ik ben nu druk bezig met opruimen en heb nog onwijs veel nagellak (Essie/ OPI) en vintage tassen over. Zouden jullie het leuk vinden als ik een blogsale organiseer? 

 

16 Reacties

 1. Tessa januari 16, 2015 / 07:51

  Zo’n wishlist is inderdaad handig om voor ogen te houden wat je eigenlijk wel nodig hebt zodat je niet zo snel overgaat tot het kopen van onnodige zaken. Ik ben met Pinterest een soort styleboard aan het maken om zo duidelijk voor ogen te hebben wat ik wel en niet in mijn garderobekast wil hebben hangen. Met een duidelijk beeld voor ogen is het zoveel makkelijker om te shoppen voor kleding.

  • Kim januari 16, 2015 / 08:05

   Dat lijkt me ook onwijs handig Tessa! Misschien moet ik toch maar eens op Pinterest gaan 🙂

  • Kim januari 18, 2015 / 15:31

   Volgens mij ben jij Essie fan? 😉

 2. Manon januari 16, 2015 / 10:44

  Handig zo een lijstje met wat je nog moet hebben! fijne wishlist.

 3. Joyce januari 16, 2015 / 18:02

  Ik heb ook nog een extra accu nodig, heb hetzelfde probleem met m’n camera! En zoek ook nog steeds naar dé perfecte jeans!

  • Kim januari 18, 2015 / 15:31

   Oh jeans zijn zo lastig hé! Ik ben erg tevreden met mijn jeans van G-Star. Zo jammer dat ze zo duur zijn!

 4. Lise januari 16, 2015 / 19:40

  Ja een blogsale lijkt me leuk! 😀

 5. Anna januari 17, 2015 / 16:17

  Mooie en fijne spullen allemaal! Die My Paper Bag tas heb ik eens in de winkel gezien, zo ontzettend mooi! Verder: een blogsale lijkt me leuk!

 6. Mariëlle januari 18, 2015 / 15:41

  Die accu voor je camera is een hele goede, dat wil ik ook wel! En ik wil ook nog een goede shampoo & conditioner vinden…

  • Kim januari 18, 2015 / 16:24

   Ken je die van Human + Kind al? (Weet niet meer zeker of ik ze nou wel of niet op je blog zag). Zo niet; aanrader!

 7. Esther januari 18, 2015 / 17:42

  De tassen van paper bag zijn inderdaad onwijs leuk…en duur!

 8. Birte januari 19, 2015 / 19:42

  Ik ben al superlang op zoek naar een leuke winterjas en heb eindelijk een exemplaar naar m’n zin gevonden. Mag ook wel, zo half januari ;-).

  En jaaaaaaa: laat die blogsale maar komen!

 9. Justine | Eat Sleep Dress januari 24, 2015 / 22:26

  Leuk! Ik was laatst naar een sample sale van paper bag! 4 tassen gescoord heheh. Je moet hun pagina ff in de gaten houden.

  • Kim januari 25, 2015 / 11:11

   OMFG dat meen je niet! Waauw. Nu word ik zelfs jaloers haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *