Outfit: Feel the magic

‘Let’s feel the magic..’ Heerlijk dat nummer! Lekker fout maar ook on point. Je fijn voelen, genieten van het leven. Daar draait het toch om?

Nu kerst achter de rug is en het over 3 dagen alweer oudejaarsdag is, voel ik de spanning door mijn lijf. 2015 is bijna achter de rug en ik ga het geweldig afsluiten met een lieve vriendin in Berlijn. I can’t wait! De oplettende lezer zal ongetwijfeld weten hoe groot het contrast is met een paar jaar gelezen. Ik vind het wat te heftig om te herhalen maar oh my wat ben ik blij! De kriebels vliegen door mijn buik en de geluksmomenten zijn niet meer te tellen. Wat een geluk. Dat ik dit mag ervaren door mijn hele lichaam. Heerlijk!

Vorige week maakte ik met Lilia nog foto’s van mijn 3 favoriete items van dit jaar. Mijn vintage rok die ik vorig jaar- of was het alweer 2 jaar geleden?- kocht bij Recessie. Daarboven draag ik mijn favoriete trui die ik cadeau kreeg van de webshop Joyfields. De trui is gemaakt van hennep en is heerlijk zacht, licht en de kleur is gelijk gebleven. En niet heel onbelangrijk: het is echt easy peasy te combineren.

Tot slot mijn boots. Niet eco- friendly gemaakt maar wel duurzaam in gebruik. Deze beautys heb ik inmiddels vrijwel dagelijks gedragen. Ze zitten zo onwijs lekker en dat voor een paar tientjes. Wat een geluk! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze outfit vinden. Morgen heb ik weer een blog voor jullie in petto, ik had zo’n zin weer om te gaan bloggen dat ik heerlijk fanatiek aan de slag ben gegaan.

outfit-feelthemagic-vintageplisserok-recessiegroningen-vintageblogger-vintageandbeauty.com

 

outfit-feelthemagic-vintageplisserok-recessiegroningen-vintageblogger-vintageandbeauty.com

watisgeluk-burnouttips-vintageandbeauty.com

Vanaf 31 december tot aan 4 januari ben ik in Berlijn. Ik denk erover om een dag te gaan ploggen of te gaan vloggen. Wat vinden jullie van dit idee?

Fotografie: Lilia.

18 Reacties

  • Kim december 29, 2015 / 19:21

   Dankje! De originele zie je niet vaak meer maar het is zo eenvoudig te combineren. Wel koud overigens haha.
   Kim schreef…Outfit: Feel the magicMy Profile

 1. Eva december 28, 2015 / 17:27

  Wat een mooi outfit! Je straalt! En die kleur blauw staat je heel erg mooi. En ploegen of bloggen, ja graag. Ik ben benieuwd naar alle leuke adresjes in Berlijn.
  Liefs!
  Eva schreef…HAPPY things #8My Profile

  • Kim december 29, 2015 / 19:24

   Ah super lief! Ik ga er sowieso iets over schrijven. Wellicht dit weekend al – ligt er even aan hoeveel tijd ik heb- en anders volgende week 🙂
   Kim schreef…Outfit: Feel the magicMy Profile

 2. Monique | WritingMonique december 29, 2015 / 07:35

  Wat een leuke outfit, de sokken vind ik fantastisch, zeker wanneer ze zo boven deze laarsjes uitkomen! Staat superleuk! Ik zou een vlog/plog van Berlijn zeker tof vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *