Trends voor 2016 waar je blij van wordt!

Misschien heb je het gelezen, wellicht ook niet. Het was druk, overal stonden rekken met prachtige kleding en ik keek mijn ogen uit. De persdagen. Sinds ik hiervoor uitgenodigd word is het een van mijn favoriete events om naar toe te gaan. Ondanks mijn dwang naar minimalisme blijf ik van mode houden en ben ik dan ook altijd erg benieuwd naar de nieuwste trends. 

Een paar weken terug ging ik met Anouk naar Amsterdam en bezochten we daar het event van FUSE PR. Ik viel met mijn neus in de boter want wat ik daar zag.. echt mijn mond viel open!

Bekijk hieronder de video, dan begreep je ongetwijfeld wat ik bedoel. 

 

Mijn favorieten:

 • 70s everywhere! Oh wat werd ik blij van alle retro tinten die terug waren te zien in de kleding. Heerlijk! Denk aan een lange, suède jas in een prachtige warme kleur, broeken met wijde pijpen en opvallende blouses. Leuke bijkomstige voordeel: ik ben nu ineens hip in mijn kringloop outfitje!
 • Alle schoenen van Invito. Wauw wat zijn die gaaf zeg! 
 • De nieuwste brillen van o.a. Vogue (retro rond tot aan opvallend groot, alles is mogelijk).
 • En niet te vergeten de prachtige jurken die gemaakt waren van glaskralen. Ze waren onwijs zwaar en ik heb echt geen idee hoe modellen hiermee konden lopen maar ondanks de functionaliteit waren het echt pareltjes om te zien. 

Wat vinden jullie van deze trends? En zou je het leuk vinden als ik vaker video’s ga maken?

15 Reacties

 1. Frederique november 27, 2015 / 17:47

  Broeken met wijde pijpen, eindelijk weer 🙂 Ik draag altijd broeken met wijde pijpen maar ze waren een tijd echt zo moeilijk te vinden, het was skinny paradijs en daar had ik dus niets aan haha dus ik helemaal blij met de 70s trend 🙂
  Frederique schreef…Boekentip: Schuld + Winactie!My Profile

  • Kim november 29, 2015 / 10:09

   Ja, vervelend was dat hé! Herken het probleem. Thank god ‘mag’ het weer!

 2. Saskia | SASHIONBLOG november 27, 2015 / 19:26

  Ahh ik heb hier al een heleboel dingen gezien die zo op mijn wishlist kunnen, haha! Ik ben gek op de 70’s trend, super fijn dat die doorzet dus 😀 En die schoenen met fluff vind ik ook fantastisch. Net als die sneakers met lichtjes!! Waaah, wil ik hebben!! 😀

  – Saskia
  Saskia | SASHIONBLOG schreef…When you get to call a church your homeMy Profile

 3. Anna november 28, 2015 / 20:34

  Wat super leuk, een video! Wooow, die schoenen met lampjes erin! Ik dacht dat dat alleen voor kinderen bestond, hihi! Toffe dingen allemaal, zo mooi. Inderdaad, liefde voor de schoenen van Invito, zag al een paar voorbij komen <3!
  Anna schreef…4x Favoriete vintage winkels in UtrechtMy Profile

  • Kim november 29, 2015 / 10:08

   Hahaha geniaal hé! Ik zie ons al ermee lopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *