Recap | Looks in January 2015

Hallo allemaal! Het klinkt weer heerlijke cliché maar wat ging de maand januari snel voorbij! De afgelopen maand kwam er eindelijk sneeuw in Groningen, ontmoette ik een aantal lieve Bloggers, ging ik een stapje verder met minimaliseren, veranderde ik de lay- out én lanceerde ik AlleenPuur. De plek waar ik mijn liefde deel voor natuurlijke producten en mezelf stimuleer om nieuwe gerechten uit te proberen. Afgelopen week verbaasde ik vriend en vijand met mijn eerste recept. Wie had dat ooit gedacht?

Mijn nieuwe blog bestaat nog maar net 2 weken maar ik heb nu al zoveel bezoekers en lieve reacties mogen ontvangen. Echt dit had ik nooit durven dromen! Zo fijn dat iets waar je in gelooft ook goed word ontvangen door anderen.

Ik ben zo dankbaar voor alle mooie dingen die ik mee mag maken en daarom ga ik jullie binnenkort met iets leuks verassen. Ik doe dit niet via mijn blog maar via mijn Instagram account van vintageandbeauty.Voor vandaag heb ik iets anders op de planning namelijk een recap van al mijn looks in januari. En dat waren er aardig wat!

Hieronder alle looks. Klik op de beschrijving om terug te gaan naar het artikel. Ik ben heel benieuwd wat jouw favoriet is! Stiekem ben ik heel blij met de broek van de laatste shoot maar wordt ik ook blij van de foto’s in de sneeuw. Het is voor mij wat lastig kiezen dit keer haha.

ENG: Hi guys! Time for a new month! The last month was amazing. I met some great Bloggers, was thrilled to see some snow, became a real minimalist, changed my blog and started a new blog called AlleenPuur! My new blog is a real newbie but already reached so much people. I’m so happy with these results!

That’s why I want to spoil my sweet readers. Follow me on Instagram for a nice giveaway. Today I want to share a recap. What’s your favorite look? Have a nice day!

IMG_0211

Outfit: Black ’n vintage

polette 1

Outfit: Polette zonnebril

outfit casual with leather zoom

Outfit: Casual with leather

outfit i love snow

Outfit: Winter chic look

vintage business girl

Outfit: Vintage business woman

Bedankt voor het lezen van mijn blog(s) en een hele fijne maandag!

13 Reacties

 1. Nesrin februari 2, 2015 / 09:31

  Dat jackje is echt een topper en staat je erg mooi! Leuke recap.

 2. Manon februari 2, 2015 / 09:46

  Ik vind vooral die eerste heel mooi bij je staan!

 3. Emma februari 2, 2015 / 10:00

  Nice post! and great blog!
  xoxo
  Emma

 4. Romy februari 2, 2015 / 10:35

  Ik vind de bovenste outfit het mooiste!

 5. Anna februari 2, 2015 / 12:56

  Hele mooie looks allemaal! Vooral de laatste vind ik tof. En wat goed dat je nieuwe blog meteen zo lekker loopt, gefeliciteerd daarmee! 🙂

  • Kim februari 2, 2015 / 13:32

   Dankjwel Anna! Ik word er ook zo blij van. Zo fijn dat iets waar je zo blij van word ook goed opgepakt wordt door anderen 🙂

 6. Kimberly februari 2, 2015 / 19:47

  Wat een leuke post en wat fijn voor je dat je blog zo goed loopt! mijne bestaat net een week en ook ik ben blij verrast. Leuk he 😀
  Trouwens, ik vind je laatste look leeeeeeuk!

 7. Birte februari 4, 2015 / 19:21

  Grote fan van je winter chic-look. Je ziet er super uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *