Shirts van bio katoen voor maar €4,-

Je zou het bijna niet geloven. Toch is het gelukt. Ik heb een bedrijf gevonden die shirts van bio katoen verkopen voor maar €4,-! En dat is zeker een plus gezien de meeste kleding dat gemaakt is van bio katoen een stuk prijziger is. Uiteraard begrijpelijk gezien de arbeidskosten hoger liggen. Desondanks is het dankzij deze lage prijs een stuk aantrekkeiijker om eens een shirt van bio katoen uit te proberen.

shirts van bio katoen - goedkope bio katoen - Hema bio katoen - vintageandbeauty.com

Waar vond ik dit shirt? Bij de Hema!

Ik vind het altijd heerlijk om door de Hema rond te struinen. Ik doe er altijd heel veel inspiratie op. Zo zag ik er eens prachtige houten lepels waarvan het uiteinde een andere kleur had. Prima zelf na te maken! Tijdens een rondje Hema ontdekte ik bij de kleding de shirts van bio katoen.

De collectie is aardig uitgebreid. Zo zijn er shirts van bio katoen te vinden in allerlei kleuren en in 2 verschillende vormen. Met een ronde hals en met een v- hals. De shirts kosten €4,- per stuk. Shirts met lange mouwen zijn ongeveer een euro duurder. Zelf draag ik nooit shirts met lange mouwen. Ik vind het niet lekker zitten maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen er zo over denkt.

bio katoen shirts - shirt van bio katoen - budgetproof bio katoen - bio katoen van Hema - vintageandbeauty

Inmiddels heb ik alweer 3 shirts van bio katoen bij de Hema aangeschaft. 2 in de kleur grijs en 1 in de kleur mint. Mijn favoriet is momenteel echt de grijze variant omdat deze perfect past bij mijn nieuwe retro broek. Budget proof & eco friendly! Een groot pluspunt aan deze shirts is dat ze hoog sluiten wat ik persoonlijk erg prettig vind als ik aan het werk ben. Tegelijkertijd valt de shirt iets langer dan gebruikelijk wat ik tevens ook erg fijn vind i.v.m. bukken. Bio katoen is daarnaast veel zachter dan regulier katoen. Het voelt dikker aan en neemt meer vocht op.

Naast deze 2 shirts heb ik de laatste tijd niet veel kleding aangeschaft. Ik ben bezig met het creeeren van een basis garderobe waarmee ik met accessoires steeds kan afwisselen. Onlangs las ik over het French Wardrobe systeem. Ik denk dat deze wel heel goed bij mij past. Bij dit systeem zorg je ervoor dat je een vast aantal basics hebt die onmisbaar zijn. Heb je deze eenmaal dan mag je per seizoen maximaal 5 items aanschaffen om voor variatie te zorgen. Met maar een paar items kan je echt elke look weer on trend maken daarnaast scheelt het je enorm veel geld. En wat dacht je aan tijd? Geen drama meer omdat je niet weet wat je moet dragen. Eindelijk rust! Nu nog wat eco friendly kleding vinden die hier perfect bij past en dan ben ik gelukkig 🙂

Heb jij deze shirts al gespot bij de Hema?
Follow

23 Reacties

 1. Karen juli 21, 2015 / 06:23

  Leuke post. Ik koop bijna al mijn basic bio shirts bij de HEMA of H&M. Die laatste vind ik nog mooier trouwens. De stof is net iets chiquer, maar ze zijn ook 3 euro duurder.

  • Kim juli 21, 2015 / 08:44

   Dat klinkt ook zeker aantrekkelijk! Mijn voorkeur gaat echter uit naar die van de Hema omdat de kwaliteit net wat beter is. Nja, in mijn opinie dan haha.

  • Kim juli 21, 2015 / 08:57

   Graag gedaan. Ik hoop dat je er wat aan hebt!

 2. Tessa juli 21, 2015 / 08:38

  Wat een mooi shirt en een mooie prijs voor biokatoen. Binnenkort maar eens een aantal shirts gaan inslaan dan, ik heb echt een groot gebrek aan mooie basics in mijn kast :(.

  • Kim juli 21, 2015 / 08:43

   Slim plan! Dat wordt een stuk makkelijker combineren 🙂

 3. Manon juli 21, 2015 / 08:50

  Deze shirts zijn altijd wel handig, ik ga eens kijken bij de Hema!

 4. Rianne juli 21, 2015 / 13:38

  Handig om te weten! En lekker goedkoop ook 🙂

 5. Nesrin juli 21, 2015 / 15:14

  Goeie tip! Ik vind basic shirtjes erg leuk altijd het liefst zonder print. Ik wist ook niet dat Hema dit in haar assortiment heeft.

  • Kim juli 22, 2015 / 07:46

   Ah same here! Hou niet zo van printjes 🙂

 6. Anne-Sterre juli 21, 2015 / 19:22

  Wat een fijne tip, echt geen geld dus zeker de moeite en het geld waard!

 7. Marion juli 21, 2015 / 19:54

  Wat een koopje! Basic shirts zijn altijd zo handig!

 8. Kirsten juli 22, 2015 / 10:10

  Super goede tip! Binnenkort maar even langs de HEMA! 🙂

 9. Natiza juli 22, 2015 / 10:20

  Wat een leuke budget tip! Ziet er netjes uit voor die prijs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *