Terugblik: Alle outfits van de afgelopen maand

Augustus is officieel voorbij en dat betekent dat het tijd is voor een recap! Afgelopen maand ben ik erg gegroeid met mijn blog en dat is ook te zien aan de foto kwaliteit. Ik werd regelmatig geholpen door een fotograaf en ontdekte hoe ik de instellingen op WordPress beter kon benutten. Ik ben heel benieuwd of jullie verschil zien in kwaliteit en uiteraard welke outfit jij nou het leukste vindt!

IMG_8513-1

Outfit: Bonjour Mademoiselle. Deze jurk was echt mijn favoriete nieuwe kledingstuk afgelopen maand! Ik kreeg hem van Danique als bedankje en de foto die ik uiteindelijk maakte met deze jurk heb ik ook gebruikt voor mijn visitekaartje.

outfit lets wear jeans bij tafel

Outfit: Let’s wear jeans. Het werd tijd voor iets totaal anders. Ik besloot om een jeans te dragen en koos voor mijn nieuwe jeans van de H&M. Minpuntje: de top is na een keer wassen al zo erg gekrompen dat ik hem niet meer draag.

outfit peplum top full

Outfit: My first peplum top. Oh oh, ik heb echt teveel gewinkeld afgelopen maand! Nooit had ik verwacht dat deze top mij zou staan en dit bewijst maar weer hoe belangrijk het is om af en toe uit je comfort zone te stappen.

IMG_9040

Outfit: At the railway. Het was best spannend om deze foto’s te maken want heel eerlijk: foto’s maken bij het spoor, dat mag gewoon niet. Heel logisch uiteraard vanwege de veiligheid maar zeg nou eerlijk; het effect is best gaaf vindt je niet?

outfit city girl zijkant

Outfit: City Girl. Alweer mijn laatste outfit van Augustus. Dit keer met mijn favoriete trui die ik combineerde met een pencil skirt. Een gewaagde outfit en het viel mij op dat jullie dit wel kunnen waarderen. Leuk om te horen!

Welke outfit is jouw favoriet?

9 Reacties

 1. Jorinda september 1, 2014 / 07:59

  Leuke outfits heb je gedragen =)
  Vooral de 2e outfit vind ik echt heel leuk !!
  Liefs Jorinda

 2. Bianca september 1, 2014 / 08:21

  Allemaal erg mooi! De eerste en tweede outfit vind persoonlijk het leukste x

 3. (Red) Sonja september 1, 2014 / 10:03

  Ik kan zeker zien dat je foto’s beter zijn geworden! M’n favoriete outfit is de eerste! De tweede staat je ook heel goed trouwens, ondanks dat het heel wat anders is dan wat ik normaal bij je zie! Wel jammer van de top… Dat had ik laatst ook met een gloednieuwe top. En ik had zelfs nog wel 10 graden minder gewassen dan waar hij maximaal op mocht! Heel vreemd!

  • vintageandbeauty september 1, 2014 / 10:12

   Ik weet ook niet wat het is met H&M. Had er nog heen gebeld maar zou de top met veel stoom moeten strijken, helaas heb ik niet zo’n strijkijzer en een crop top… neh haha.

 4. Caat Atteveld september 1, 2014 / 10:59

  Ik vind de outfit van foto 1 heel mooi. De jurk dus 🙂
  Maar een jeans staat je ook goed!

  • Caat Atteveld september 1, 2014 / 11:00

   ? de helft van mijn comment is weg…
   Wat ik dus schreef,
   De jurk van foto 1 vind ik erg mooi en staat je goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *