Vlog Klein Berlijn X De Culinaire Verleiding

Hoi allemaal! Het is weer tijd voor een vlog. Dit keer niet van mijn trip naar Oostenrijk (daar zit iets meer werk in) maar over Klein Berlijn. Een super tof, vintage event in hartje Groningen. 

Afgelopen zaterdag ging ik samen met Elma naar Klein Berlijn. Als vintage liefhebber kon ik het niet laten om hier naar toe te gaan en gezien Elma ook erg van winkelen houdt waren we een gouden duo. Het vloggen was voor mij nog wat onwennig en we hebben enorm gelachen samen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Tijdens het event zag ik ook een aantal vintage pareltjes. Denk aan prachtige oude blousjes van bijzondere high end merken maar ook Sendra laarzen.. Tijd voor de vlog!

Tot zover mijn vlog die ik maakte tijdens Klein Berlijn. Ik ben heel blij dat ik ook dit keer weer het event bezocht heb want elke keer ontmoet ik weer nieuwe vintage bedrijven én zie ik weer de mooiste spulletjes. Wees gewaarschuwd als je start met vintage shoppen, er is geen weg meer terug ; ). 

Stiekem ben ik natuurlijk ook heel benieuwd wat jullie van mijn vlogs vinden. Heb je nog tips en trics of word je er enorm blij van en wil je jezelf gratis abonneren? Het kan allemaal!

Liefs en tot snel!

15 Reacties

 1. Elma maart 2, 2016 / 07:04

  Haha, ja was lachen! Bewaar die actie van mij bij de deur, maar voor een bloopers video 😉

 2. Gabrielle maart 2, 2016 / 07:16

  Leuke vlog! Je hebt heel duidelijk een eigen stijl en die weet je ook goed weer te geven. Maar ik ben nu wel heel erg benieuwd naar jullie aanwinsten. Komt daar nog een vervolg – blog/vlog op?

  • Kim maart 2, 2016 / 13:24

   Wat leuk om te horen Gabrielle. Eigenlijk- heel stiekem- doe ik maar wat. Ik ben gewoon lekker mezelf. Inclusief sarcastische opmerkingen haha.

   Moet eerlijk zeggen dat ik dit keer helemaal niks gekocht heb. Maar ik ga 13 maart richting het zuiden en weet zeker dat ik daar wel ‘los’ ga. Daar komt dus zeker nog een vlog met misschien nog wel een shoplog bij. Hoe ik dat ga vormgeven, ik heb geen idee. Nog verzoekjes/ tips?
   Kim schreef…Vlog Klein Berlijn X De Culinaire VerleidingMy Profile

 3. Anna maart 2, 2016 / 08:29

  Oeh, ziet er super tof uit :)! Haha, Klein Berlijn is ook een cafétje in Utrecht, ik dacht al: hebben ze daar een vintage sale gehad en ik wist van niets?! Super leuk weer, een vlog! Wat een fijne spulletjes allemaal <3.
  Anna schreef…Expositie Hacking Habitat: intens & griezeligMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *